![]() |
Abi güzel bir yer biliyorum orda balık olmazsa saplı ada 2. adresimiz yazdım kenara yem işini ne olur ne olmaz izmirden halledicez yinede yemsiz kalırsak buluruz yemciyi alırız mamunları :) zaten benim favori yemim mamundur
|
sülünes= isparoz yemi bunu bilir bunu söylerim. Kıpır kıpır mamundan şaşmam, ama lidaki için borukurdu da vazgeçilmez. Güzel bir mamunla her zaman her balığı çekersiniz, ama mamununuz yok ise, veya küçük haydut balıklara karşı borukurdu olmalı. Bu haftaki Akbuk raporuma yazmayı unutmuşum, müjde yengeç ile ilk ve tek çipuramızı çektik ( abim çekti)
|
benim fotoya bak göksel borukurdu boş ikiside sülüneze geldi tabi mamunu takma beceriksizliğimden ,mamunlu oltalara çok vuruş aldım kalan yemlerle çalıştım onuda kaptım inşallah ,doğrusun canlı yem canlı yemdir bizim marmara ve istanbulda olmadığı için elimiz alışacak
|
şans derim başka birşey demem abicim, sülünes çekmiş o gün canları, ama borukurdu her daim geçerlidir lidaki, çipura için sülünes için aynı şeyi söyleyemem
|
Sülünese gelmez diye bişey yok ben ilk çupramı sülünezle çekmiştim hatta gramajı tam olarak hassas terazide (bakkalımız saolsun) 318 gramdı :) ama tabiki mamun bu iş için en iyi yem
|
heyallam ben çipura sülüneze gelmez demedim ki yahu, sülünes = isparoz yemi dedim , aç balık herşeyi yer, sülünesden aldığınız verimle mamun , borukurdunu karşılaştırın bakalım. Izmire geldiğimden beri kaç kere balığa gittim 1 kere sülünes almadım , mamun borukurdu varken almam da , dün birkaç tane koymuş Zeynel torbaya, çeşit olsun diye attık, saatler sonra aynı şekilde aldık sülünesleri. Takılmaz mı? şans bu takilir,
|
Saat 23:36. |