![]() |
biliyorum ama ben 2 ctesi kontrol ettim orayı hep kapalıydı, hatta sonra bir balıkçının evine gittik yem sormak için o da balığa çıkmıştı. Belki yaza doğru devamlı oluyordur
|
mail için teşekkürler bu hafta bir aksilik olmazise geleceğim belki tanışma fırsatıda buluruz oralarda tekne olayına girdinmi göksel
|
ben tekneden avlanmam, kıyı avını seviyorum ama dün ufak kayıklarla avlanan bir sürüinsan vardı, kendi tekneleri anladığım kadarıyla
|
Göksel abi tebrikler bensiz balığın belini kırmış geçirmişsiniz yine :)
bu gün aynı yerdeydik mert-güven-ben ben sadece 1 ısparoz 1 lidaki yakaladım güven abide harika bir mırmır vardı benim tahminim 600-700 gram gayet iri bir takoz mırmır birkaç ısparozda onda vardı sayın modum mert abimde hiç balık yoktu malesef haa o sübyeyide orda bırakmışsınız ayıp yahu bende bunu kim bıraktı acaba buraya diyordum :) |
hiç bırakılır mı kocaman sübye? Nadir abin unutmuş 10 dakika önce bana söylüyordu neden hatirlatmadın diye halbuki ben söyledim de, mürekkebi aksın diye bırakmış sonra da unutmuş
|
Sen bitirdin balığı biz boş döndük ertesi gün :D...
|
burada da aynı kovalamacalar başlamış... yumurtlama döneminde olan levrekler nisan ayının başından itiberen özellikle kuvvetli lodos fırtınalarının ardından gelen poyrazla birlikte buralarda daha agresif hareket ederler... acısu, kum ve iri kayaların olduğu bölgeler, dalyanların ağızlarında oldukça iyi av verecekler... ay ışığı olmayan gecelerde özellikle yukarıda yazdığım alanlarda aydınlatılmış yerlerde daha çok balık avlanacaktır...
kaçan levrek için senin adına üzüldüm göksel...ama kritik bi kaçış olmuş...yumurta dökmemişse yerinde bi hareket olmuş:D ... ama dökmüşse izini sürün:P :D ... rastgelsin... |
Saat 00:38. |