RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Rastgele (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2612)

katiti 19-03-2007 12:53

Aramıza hoşgeldiniz...

ismail çakır 19-03-2007 14:10

hoşgeldiniz...........

giritli 20-03-2007 09:36

Serkan aramıza hoşgeldin...kullandığın nick den anladığım kadarıyla akvaryum balıkçılığın da var...vaktiyle bende çok discus ve chicled akvaryumu kurmuştum...

discus 22-03-2007 21:19

onur hocam doğru tahmin ettin.13 yaşlarındayken dere sokağından elimde bir akvaryum 3-5 lepistesle evime doğru çıkarken yaşlıca bir amca yanıma gelip evlat şimdi aldın başına belayı hadi hayırlısı demişti.nedemek istediğini o zaman pek anlamamıştım. şimdi anladık ama gel gelelim iş işten geçti:'( :D discus en sevdiğim balık cinsidir.narin yapısıda akvaryuma ayrı bir tat katar.

giritli 23-03-2007 18:18

Serkancım vakti zamanında eşrefpaşadaki akvaryumculara bende az para kaçırmadım...gerçi sonra kendi ürettiklerimi satarak azda olsa zarardan kar ettim ama sonraları işin tadı kaçtı...işin içine evlilik falanda girince eh birde üstüne fotoğrafçılık merakı eklenince mecburen bozmuştum akvaryum setlerimi ama yine de elimde birkaç demirbaş tutuyorum...gün gelir belki yeniden hobim depreşir diye...anladığım kadarıyla evinde eşrefpaşa taraflarında tagoyla bana komşu sayılırsın...şu balıksız günlerde gelde akvaryumları arama...şimdi olsaydı en azından akvaryuma sallardım oltayı...:D :P

discus 24-03-2007 12:19

onur hocam evet evim eşrefpaşada mademki komşuyuz bu kadar yakınız inşallah en kısa zamanda tanışmak ta nasip olur.eminim anlatılcak çok güzel anılarımız vardır .tago senide tanımak isterim, tabi ayrıca diğer tüm abilerim ve arkadaşlarımlada.

giritli 24-03-2007 14:31

Çok memnun olurum...birkaç haftada bir cumartesi günleri hisarönündeki balık malzemecilerinde buluşup hem malzeme hem de bilgi ve anı alışverişinde bulunuyoruz...bu buluşmalarımızı da çoğunlukla site sakinlerine konu başlığı açarak duyuruyoruz...siteyi takip edersen sanırım çok kısa zamanda görüşürüz...

bulentakici 24-03-2007 14:31

serkan aramıza hoş geldin.

discus 24-03-2007 21:42

lütfen biraz daha katılımcı olalım!...

arkadaşlar benide aranıza kabul etmeniz gerçekten benim için büyük onur.hepinize sonsuz saygılarımı sunarım.ancak yaklaşık olarak 10 gündür bu siteyi takip ediyorum ve 1000 lerce üyesi olmasına rağmen sanki belirli birkaç kişinin sitesiymiş gibi bir izlenime katıldım.50 den fazla kişinin selamımı yada diğer açmış olduğum konuları okumasına rağmen sadece 10 kişinin slm nı almak malesef üzücü.arkadaşlar mademki sizlerde bizim gibi bu sevdaya kapıldınız anılarınızla,bilgilerinizle paylaşımlarınızı katarsanız (admin ve editörlerimizde sözlerimi uygun görürlerse tabiki) en azından bu siteyi hazırlayıp bize ücretsiz bir dostluk ortamı kuran arkadaşlarımızın emeklerinide saygı göstermiş oluruz.belkide sizlerden de yeni bilgiler öğrenmiş oluruz.burda amacın kimsele dalga geçmek olmadığını sanırım herkez farketmiştir.lütfen daha katılımcı olarak bu siteyi biraz daha zenginleştirelimki böylece daha fazla üyenin katılımıyla bilgilerimizi dahada zenginleştirebiliriz.

öğrenmenin sonu yoktur!...

discus 24-03-2007 21:43

lütfen biraz daha katılımcı olalım!...

arkadaşlar benide aranıza kabul etmeniz gerçekten benim için büyük onur.hepinize sonsuz saygılarımı sunarım.ancak yaklaşık olarak 10 gündür bu siteyi takip ediyorum ve 1000 lerce üyesi olmasına rağmen sanki belirli birkaç kişinin sitesiymiş gibi bir izlenime katıldım.50 den fazla kişinin, selamımı yada diğer açmış olduğum konuları okumasına rağmen sadece 10 kişinin slm nı almak malesef üzücü.arkadaşlar mademki sizlerde bizim gibi bu sevdaya kapıldınız anılarınızla,bilgilerinizle paylaşımlarınızı katarsanız (admin ve editörlerimizde sözlerimi uygun görürlerse tabiki) en azından bu siteyi hazırlayıp bize ücretsiz bir dostluk ortamı kuran arkadaşlarımızın emeklerinide saygı göstermiş oluruz.belkide sizlerden de yeni bilgiler öğrenmiş oluruz.burda amacın kimsele dalga geçmek olmadığını sanırım herkez farketmiştir.lütfen daha katılımcı olarak bu siteyi biraz daha zenginleştirelimki böylece daha fazla üyenin katılımıyla bilgilerimizi dahada zenginleştirebiliriz.

öğrenmenin sonu yoktur!...

Saat 23:16.