![]() |
Ben azıcık ucundan haber aldım....Bakalım ayrıntıları kim verecek....:D
|
Tagom koparmış gene karagözü, hadi bakalım, sonuç ne olacak.
|
zaman içinde canlı olarak dakika ve skor aldım dostlardan herşeye rahmen gayet keyifli hoş sohbet bir av olmuş birlikte olmak birşeyler paylaşmak en güzeli sanırım....
|
Unuttummmmm !!!!
Evet arkadaşlar unuttum başlığı ile başladım.çok üzüldüm hala da üzgünüm, takım toplandık, avlandık akşam karanlığına kadar dolaştık, klasik yemeğimiz helva ekmek ve kolamız dahil herşey çok güzel di.karanlıkta limana dönerken bile heycanlı ve güzel bir gün geçirdiğimizi düşünüyordum (balık olmasa bile)tago da 4-5 adet kalamar ve tam porsiyon diyebileceğimiz karagöz çıkardı mert kardeşimde 1 orta boy mercan .Bende de epeyce eşek isparoz :D :D Tagonun ünvanını elinden almış oldum bu hafta . Onurla ben bu hafta izleyici gibi olduk yani bu hafta Tago show vardı.limana döndüğümzde tekne sahibi cihazı kullandınmı ? diyince beynimden kaynarsular döküldü teknede cihazın olduğunu yani balık bulucunun teknede olduğunu unutmuştum.:'( :'(
|
Sağlık olsun be Adnan,nasiplenmişiniz yine de derya kuzularından.Rastgelsin...
|
evet adnan bey sağlık olsun birdahakine yinede boş dönmemişsiniz
|
Adnan abim allah içinize sindirsin muhabbetini bozmasın. Tavalık balığınızı almışsınız işte bunada şükür. RASTGELSİN.
|
Gençler, allah içinize sindirsin....İstediğiniz gibi bir av olmasa bile en azından temiz hava almış oldunuz....
|
Alıntı:
|
arkadaşlar azda olsa elinizin pası gitmiş temiz hava almışsınız biz buralarda lodosdan çıkamıyoruz rastgele
|
Saat 23:40. |