RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Makara - Makinelerle İlgili Herşey (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=66)
-   -   iyi makina (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2657)

gokseldbuga 24-04-2007 15:21

Sn baltıokka, eğer imza ayarlarınızı yapmayı bilmiyorsanız , lütfen okuyunuz,
Sol üstteki başlıklardan Kontrol Paneli ne tıklayınız, gelen ekranda soldaki menüde imza düzenle, başlığına tıklayıp sağdaki boş alana, ad-soyad- doğum tarihi- şehir yazınız, bu bir forum kuralıdır, lütfen özen gösteriniz:confused:

baltiokka 24-04-2007 16:46

ok düzenledim. umarım bu sefer olmuştur

igmsva 24-04-2007 20:30

Alıntı:

gokseldbuga tafarından gönderildi
Sn baltıokka, eğer imza ayarlarınızı yapmayı bilmiyorsanız , lütfen okuyunuz,
Sol üstteki başlıklardan Kontrol Paneli ne tıklayınız, gelen ekranda soldaki menüde imza düzenle, başlığına tıklayıp sağdaki boş alana, ad-soyad- doğum tarihi- şehir yazınız, bu bir forum kuralıdır, lütfen özen gösteriniz:confused:

:deli: bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr korktum valla:D :helal: :D

baltiokka 26-04-2007 09:53

okuyorum boş alanları dolduruyorum ama sizinki gibi çıkmıyor. bende ad soyad bölümüne hepsini ekledim

BLACK SHARK 09-05-2007 06:46

iyi Makina Nedir ?

Merhaba Arkadaslar ..

Bence iyi makina balikcinin en kolay tuta bilecegi ve kullanimda sorunluk yasatmiyacagi Makinadir . ( tabiki material kalite önemli ) yani demek istedigim , bugün bir Big Game Avina mesela ( Kilic veya Lambuka ) hippurus Coryphaenidae diye hitap edilen baliklarda tutup > shimanonun Stella marka Makarasi ile gidersen bekle cekersin Lambukayi - yanlis anlamayin lütfen beni shimano dünyanin en iyi markalarindan biri - Ama Multi calcuta dururken stella gibi modeller ile deniz avi yapmak bence dogru degil . Bu Gün hayat gercek hikayelerinde Ernest Hemingway in ünlü romaninda ve cekilmis olan filimlerde Deli bir Kilic Baligi tutuyor Xiphias gladius ve ne shimano kullaniyor nede daiwa vs ... Önemli olan Ustalik ve kabiliyet . Mutlaka burada cok Tecrübeli arkadaslar vardir güzel balik tutmus olan ve onlardan Ögrenecegimiz teknikler vs . bende genelde Shimano ve Sportex ile avlaniyorum ve cok memnunum . Insallah yakinda hazirlamakda olmus oldugum bir takim serisi ve tekniklerle beraber burada dertlesir yorum yapariz - simdilik caylar benden :-)

selamlar

freediver 09-05-2007 09:46

Alıntı:

BLACK SHARK tafarından gönderildi
Merhaba Arkadaslar ..

Bence iyi makina balikcinin en kolay tuta bilecegi ve kullanimda sorunluk yasatmiyacagi Makinadir

Abi dediklerine katiliyorum.Sorun cikarmayan ve kolaylikla avlanailen makinalar.
Hemingway in romanindan alinarak cevrilmis rahmetli Antonie Queen in o filmini izlemistim yazik adamin alleri param parca olmustu.
Herseyden önce önemli olan dedigin gibi ustalik.

AIRLINER 23-05-2007 15:23

Cormoran

Merhabalar,

Cormoran Seacor makineler hakkında bilgisi olan, kullanan varmı?

freediver 24-05-2007 09:29

???

Alıntı:

AIRLINER tafarından gönderildi
Merhabalar,

Cormoran Seacor makineler hakkında bilgisi olan, kullanan varmı?

Selam.

Coroman Seacore un hangi modeli olduguna bagli...
Cikrikmi normal makinami?

AIRLINER 24-05-2007 14:47

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

bu linkte görebilirsiniz makinayı modeli Big Boss 8Pi olarak geçiyor.

ilginize teşekkürler.

freediver 29-05-2007 01:05

Güzel makiana ama fiyatida güzel...
Ben sahsen o fiyata Cormoran yerine Daiwa ya da Shimano modellerinden es deger bir makina alirdim...

Saat 08:40.