![]() |
ismail abi arkadaşının yaptığını ben yaparmıyım diye düşündüm de :) inan kendine dahi dürüst olamuyo insan.:D allah böyle dostlarını yanından eksik etmesin.
bu arada yeni fotolar olmayınca eskilere bakıp iç çekmek kalıyo galiba abi ne dersiniz... |
dostum resımdekı tarıh eskı ama resim 2006 nın sonunda çekildi. ama pil degiştirirken tarih ayarını unutmuşum. hani pek eski sayılmaz..:D
|
abi büyüksün ellerine sağlık o zaman ne diyeyim .valla ben epeydir resimlere bakıyorum , maziyi anıyorum:( .ama iğdelerin açmasına az kaldı ;) .inşallah kayide değer birşeyler bende katabilecem o zaman.
|
İsmail abicim arkadaşının yaptığı davranışı tebrik ediyoruz da....aslında ortada tebrik edilecek bir durum yok....seneler geçtikçe insanların pekçok duygusu gibi dürüstlükleri de yozlaşmaya uğradığı için butür davranışlar tebrik edilir olmaya başlandı...aslında olması gereken davranış kalıbı,doğru olan bu zaten...
Birde ben şuna inanıyorum...bazen insanlar bir iyilik yada dürüstlük yaparken bunu yapmak istediklerinden yada karakterleri böyle olduğundan değilde Allah korkusundan yada "ulen ben şimdi karşımdakine dürüst olmazsam yalan söylersem bir yerlerden bunu acısı çıkar...(mesela kısmetim kapanırda bir daha doğru düzgün bir balık tutamam" gibi hurafi inançlarından ötürü bu şekilde davranıyorlar... Bence bir insan her yönüyle dümdüz dürüst bir insansa ben o insana dürüst derim...inşallah sana 4 kg.luk balığı getiren arkadaşında özünde dürüst olanlardandır...şayet öyleyse ne mutlu sana... |
Çok güzel bir yazı.Teşekkürler İsmail Abi...
|
bide sinaritin resmi olsa tam süper olacakmış ismail amca.. eminim sinaritte arkadaşın kadar güzeldir...
|
İsmail abi gerçekten güzel bir anı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler .
|
bakarken kendımı balıkcı tezgahının onunde sandım paylastıgın ıcın sagol
|
Yosunlada tutulabilen otçul balık-ŞONA
Evet o balıktan bende Çanakkale kilibahir de tutmuştum üstelik otla da tutulabilen bir balık
Şona - Otçul bir balık olduğunu söylediler. oralarda bolca tutuluyor. Tavası fena olmaz demişlerdi ama ben hiç beğenmedim ve yiyemedim |
İsmail Ağabey bizimle paylaştığınız için teşekkürler Yalnız adı şuna mı ŞONA mı
benim aklımda Şona olarak kalmışda |
Saat 08:52. |