![]() |
Arkadaş yakaldıklarınızla rekor kıramasanızda yinede güzel bir gün geçirmişsiniz birkaç balık yakalayıp nefsinizi köreltmişsiniz.
Ben Ağustostan önce hiçbir yere gidemiyorum burda göl kenarlarında deniz hasretini gidermeye çalışacağız :'( |
Alıntı:
|
Assolist değil öğrenciyiz yahu :)
Evet 1 aya yakın süredir Serkan abimle balık avı planları kurup duruyorduk. Sabahtan balıklıovada 2 koy denedik ama pek balık yoktu daha doğrusu hiç balık yoktu aslında olabilirdi ama yosunlar öyle büyümüş ki maşallah kurşun içine düştü mü imkanı yok çıkmıyor. Gerencede harika bir yerde oltalarımızı atmaya başladık. Bir yandan yeşillik bir yandan dere bir yandan deniz ohhh allahım bu ne güzellik diyorum birde sandalye buldum oltamı atıyorum oturuyorum keyfimiz yerinde tek eksik balık. Az ilerde bir bayan kaba lidaki çekiyor vay anasını sayın seyirciler modunda izliyoruz ardından bir karagöz yada ısparoz çekiyor uzak mesafeden tam kestiremiyoruz. Tam helal olsun nasıl tuttu falan derken arkada atıp unuttuğumuz bir oltaya balık vuruyor serkan abi gidiyor ve kaba lidaki kendini kıyıda buluyor. ümitleniyoruz ama arkası olmuyor. Bu sırada yanımıza gelen bir gruptan aralarında dalgıç olan birisiyle tanışıp sohbet ediyoruz ve sitemize davet ediyoruz. sonra açlık baş gösteriyor anında yakılan bir ateşin üzerinde sucukları pişirip ekmek arası yapıyoruz ohh karnımızda doydu sonra tekrar olta başına bir kırlangıç yakalıyorum ama boyutları malesef yemek için çok küçük hatıra fotosu alıyorum ve tekrar cumburlop suya o güzelliği anlatamam yüzgeçleri harika fakat utangaç arkadaş karada açmadı onları o yüzden fotoda yok. ardından hava bozuyor ve balık çiftlikleri bölgesine gidiyoruz burdada ot balıkları + ufak hatta çok ufak ısparoz karagöz yavrucukları rahat bırakmıyor. Serkan abiden sinyal geliyor hadi tago gidelim efendi gibi güzelbahçede ısparoz tutalım bari akşam tavada balık olsun diyor. atlıyoruz arabamıza ve güzelbahçeye doğru yola çıkıyoruz. yolda bir ara urla iskelede şansımızı denemeye yelteniyoruz fakat urla çok kalabalık olduğundan vazgeçiyoruz. Önümüzdeki hafta için hayaller kurarak güzelbahçeye geliyoruz rüzgar sert esiyor hemde tam karşıdan eh ne yapalım diyoruz son şansımız burası sallıyoruz oltaları. ilk vuruşlar sert oluyor iri ısparoz diye hevesleniyoruz. Yemleri değiştirip tekrar sallıyorum oltayı ve küüüüt birşey asılıyor çekmeye başlıyorum heycan dorukta iri birşey geldiğini anlıyor serkan abi tago in aşağı diyor bulunduğum yerden deniz seviyesine iniyorum ve canım mırmırımı karaya alıyorum ilk olarak adam gibi bir mırmır tutmanın verdiği gazla devam ediyorum tabi benden gazı alan serkan abide aynen devam fakat birdaha ne gelen oluyor ne giden rüzgar çarpınca dayanamayıp eve dönüyoruz. Harika bir gün geçirdik balık az olsada gezdik temiz hava aldık ben vizelerimin ve site sorunlarının stresini attım eh 1 tanede güzel balık yakaladım 1-0 olsun benim olsun diyorum. Bu arada gerencede suda unuttuğum kıbrıs takımıma duyduğuma göre kiloluk bir topan yakalanmış o balığı ve takımımı bana iade edecek kişiye balığın yarısını veriyorum haberi olsun :deli: :D neyse artık uzatmadan fotolara geçiyorum.
UZUN SÜRE BİZİ BEKLETEN ARKADAŞ SONUNDA GELİYOR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] BUDA YAKINDAN BİR BAKIŞ (serkan abinin elleri biraz büyük balık küçük değil) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] BUDA KIRLANGIÇ ARKADAŞIMIZ UMARIM BÜYÜYÜP TEKRAR BENİM OLTAMA GELİR :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] EH KARNIMIZ ACIKTI [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İŞTE MIRMIRIM (ne didimi kaldı ne gerencesi ne ıldırı hiç bir yerde tutama gel güzelbahçede tut :D ) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sucukların kokusu buraya kadar geldi valla :)...
|
hakkat ya yorgunluktan ben zaiyatları yazmayı unutmuşum.
1)tagonun suda ekmeği üzerinde harika bir kıbrıs takımı 2)sabah ilk siftahta benim eski emektar bir makinanın misina tutup saran yayın infilak etmesi 3)kayalık üzerinde balık arama çalışmasında derinliğin içinde gözden kaybolan bir adet 2 çanlı zil 4)daha 5 aylık karbon kamışın yüzüğünü tamir edecem derken elimde kalması 5)tagonun valla sayısını(2-3) unuttuğum kurşunları.. anam anam anam batmışız biz yaavv.. bu arada dalgıç arkadaşımız 1 mt boyundaki yılan balığını ve taygun cömertce mırmırını bana ikram etti kendilerine dünkü yazımda teşekkür etmeyi unutmuşum özür dilerim arkadaşlar.nazik davranışınız için tekrar teşekkürler... |
Alıntı:
|
keyfi bile yeter taygun. darısı bidahaki ava.
|
sevgili serkan ve taygun kardeşlerim güzel bir günü deniz kenarıda balık tutma cabasıyla gecirmek sucuk ekmek yemek sezonun ilk günlerinden birisinde az da olsa o heyecanı hissetmek fırsatını yaşamıssınız sizleri tebrik etmek isterim bu tatil gününü kimbilir neler feda ederek gitmişsinizdir.candan selamlar gelecek sefere rastgelsin diyelim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 14:56. |