RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Diğer Malzemeler (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Malzeme dolabı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2816)

giritli 16-04-2007 13:35

Alıntı:

aganta borina borinata tafarından gönderildi
selim abi kalan 3/2 sini bana gönder...benim dolaba koyalım..lazım oldukça alırsın...:)

rastgelsin...

yok yok Selim abi sen en iyisi bana gönder...bizim ev İstanbula daha yakın:oha: ...işyerimde denize daha yakın(yürüyerek 3 dk),alıpda deneme fırsatının olmadığı malzemeleri teker teker denerim ben senin için...:D

aganta borina borinata 16-04-2007 13:37

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
yok yok Selim abi sen en iyisi bana gönder...bizim ev İstanbula daha yakın:oha: ...işyerimde denize daha yakın(yürüyerek 3 dk),alıpda deneme fırsatının olmadığı malzemeleri teker teker denerim ben senin için...:D

şşşşşt...izmir...çık aradan kardeşim...parazit yapıyor...:P :D

giritli 16-04-2007 13:47

Alıntı:

şşşşşt...izmir...çık aradan kardeşim...parazit yapıyor...:P :D

ya kardeşim Selim abi malzemelerin akibetini anladı , ilk resmi kaldırdı bile:D :D

aganta borina borinata 16-04-2007 13:51

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
ya kardeşim Selim abi malzemelerin akibetini anladı , ilk resmi kaldırdı bile:D :D

hep senin yüzünden:'( :'( :'( ...

ısparozlara gelesin...:D

rastgelsin...

giritli 16-04-2007 13:56

Alıntı:

hep senin yüzünden:'( :'( :'( ...

ısparozlara gelesin...:D

rastgelsin...

2 haftadır geliyorum zaten kardeşim...:'(

ama bu böyle devam etmeyecek...tez vakitte eylemlerime başlayacağım...:D ;)

gıracemi 16-04-2007 14:06

selim abi tebrik ederim.. kolleksiyon olacak sayıya ulaşmışlar.. en fazla değer verdiklerinin arasında oldukları tartışılmaz sanırım...

balıkcı 16-04-2007 14:18

Alıntı:

cevat2 tafarından gönderildi
abi doğru söylüyorsun daha büyük balık alma şansım var ölü yem ile,ama şu ara gittiğim uluabat gölünde diğer tatlısu balıklarıda bol miktartda olduğu için jandarma bekleyen oltalar izin vermiyormuş, atçek olayıda daha zevkli selim abi.bende senin gibi malzemeleri sitelerden araştırp yenilerini imkan dahilinde almaya çalışıyorum onların bir yerde düzenli bir şekilde durması kullanacağım günün gelmesi beni mutlu ediyor.en çok mister twister killed shad shassy ve little cleo nun çeşitlerini bulmak zor .yanımdaki bir genç albanın 2 ytl lik lüfer kaşığıylada yakaladı turnayı ama gelgelelim o güzel kaşıkları denemek lazım eğer ilgilenirsen sana bir ingiliz pike ve perch sitesi vereyim bütün taktik ve yeni kullanılan sahtelerin resimleri mevcut

Olur cevat site adresini ver bir bakayım,benim ölü balık sistemide at çek için albert.d diye bir ustanın yapmış olduğu balığın ağzından girip sabitlenen bir sistem bundan bir buçuk iki sene evvel sistemin nasıl yapıldığını yollamıştım siteye,neticede balık olduğu için turnanın daha çok rağbet ettiği yem şekli,senin bahsetmiş olduğun tüylü kaşık gördüğüm kadarı ile otluk yerlerde kullanılan kaşık,site adresini ver bir bakayım...

balıkcı 16-04-2007 14:35

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

İşte değer verdiğim kamış ve makinalardan ilki,kamış,,,sportex kevlar spin zander,,,10-35gr atarlı 230 gr ağır 2.70 metre uzun,fiyatı 199 euro,makine shimano super x gt 3000 fiyatı 129 euro,bu ikilinin toplam ağırlığı 460 gr civarı,ikisinide şu an piyasada bulmak çok zor,ama böyle bir takımla bütün gün spin yaparsın hiç yorulmadan vede hiç bir balıktan korkmadan tabi normal boylardan bahsediyorum,tatlısuda turna,alabalık belli kiloya kadar yayın,denizde lüfer,levrek,torik gibi balıklardan hiç korkmana gerek kalmaz bu ikili ile...

katiti 16-04-2007 15:08

Üstündeki de yanlış görmüyorsam örgü ip değil mi Selim Abi? Takım çok güzel, hep irisi denk gelsin :)...

balıkcı 16-04-2007 15:11

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
Üstündeki de yanlış görmüyorsam örgü ip değil mi Selim Abi? Takım çok güzel, hep irisi denk gelsin :)...

Sendende hiç bir şey kaçmıyor bakıyorum,evet örgü ip***

Saat 03:14.