![]() |
İshak abi mesajına kaç teşekkür edeyim bilmiyorum.. :D İnşallah sezon sağlıklı ve bereketli geçer, Rastgelsin ailesi olarak hepimizin yüzü güler..
|
Alıntı:
|
hafta sonu plan yapanlara şimdiden rastgele diyorum. tabii biz şimdilik plan falan yapamıyorum tabiiiiii....... önümdeki tek planım hanımın tayin işini halledebilmek
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abi valla hafta sonunu kaçıranlar yandı ne şenlik olacak kimbilir.ishak hocamında dediği gibi balık ta kıyılamaya başladı.mert baba sen gene bir düşün derim valla sucuk sözüde verdim ne diyeyim başka...
|
Şom ağızlılık yapmıyayım...
Beyler, hafta sonu için plan yapan arkadaşlar....Hiç birimizin aklına meterolojik olaylar gelmiyor...
Sitemizin içinde sabit başlık altında yer alan şu sayfaya bakmanızı öneriyorum.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tahminime göre Nisay ayının 21 vaya 22 si gibi mevsimsel fırtına gözüküyor.Bu hafta sonu için tekne düşünenler var ise dikkatine.... Eğer böyle olursa, kıyı içinde pek düzgün hava olmaz diye korkuyorum.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bilgilerinize sunulur... |
yaa İshak abi müjdene sevindim ama hava raporuna üzüldüm, neyse bilgilerin için teşekkürler abicim.. Sağlık olsun, bu kadar bekledik bir-iki hafta daha bekleriz artık yada atın ölümü arpadan olsun misali kıyılara ulaşırız.. :D
|
İshak abi çok önemli bir konuya değinmişsin, biz İzmirliler aslında olayın farkındayız yada en azından Tago , ben , Haldun, Güven bu konudan bahsetmiştik diye hatırlıyorum.
Herşeye rağmen balığa gitmeden 1 gün önce hava durumu sitelerinden rüzgarın yönü ve şiddeti konusunda araştırma yapılmalı zira bazı avlaklar , kuytuda kalıyor ;) |
Vallaha ben bu siteden baktım cumartesi günü yurt genelinde cok güzel hava olacağını söylüyor şeytan dürtüyor emre kaç bi yere die ama :( bakalım hayırlısı ....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 16:07. |