![]() |
teşekkürler arkadaşlar.. insan bir buruk oluyor.. beraber olta salladıgın /atıp/tuttugun birisi bu gün yok...
neyse hayat devam ediyor yarınlar gençlerin umut dolu olmalı...sizlerle beraber olmak bana enerji veriyor.. |
başınız sağolsun...allah rahmet eylesin...
|
Muvaffak abicim başın sağolsun...geride kalanlarına Allah sabır versin...geçenlerde bir konuya cevap yazarken şöyle yazmışım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
"Çok teşekkürler Ulaşcım...tanıştığımıza da çok sevindim bu arada...seninde söylediğin gibi balık güzel ama muhabbetimiz çok daha güzeldi...balık avını balık avı yapan da bu bence...yoksa tek başına git,balığını tut bana göre değil...o zaman böyle güzel anılarla eve dönemiyorum...kepçe muhabbetimiz,adabeyi vakamız,pisicikle oynaşmamız,vosvosu çalıştırmadan önce kendisine iltifat etmelerimiz ve daha aklıma gelmiyen pekçok şey...bunlar olmadığı zaman stresli iş hayatımdan birgün çalmış oluyorum sadece ve o günü kotarmış oluyorum...ama bu tarz paylaşımlar olduğu zaman insanın aklına ve yüreğine mıh gibi kazınıyor...zaten hayatı hayat yapanda paylaşımlar sonucunda oluşan anılar silsilesi değilmidir..." |
Başsağlığı
Muvaffak Abi, başınız sağolsun, Allah Rahmet eylesin, ve geride kalanlara sabır versin
|
canım abim çok üzüldüm Allah geride kalanlara sabır versin. başınız sağolsun. arkadaşına Allahtan rahmet diliyorum.
|
başınız sağolsun muvaffak abi.
|
Abi başın sağolsun...
|
başınız sağolsun allah rahmet eylesin kalanlarada sabır versin
|
Muvaffak abi başın sağolsun...
|
Alıntı:
Sevgili abicim başın sağolsun, ölümlü dünya, hersey boş... |
Saat 09:07. |