![]() |
İshak kaptan yazını okuyunca kendimi gördüm :D sağlık olsun, demek ki iğdeler halaaaa açmamakta ısrar ediyor.. :D
|
Alıntı:
|
resimlere bakılırsa bulunduğunuz yer çok güzel öyle yerde insanın ömrü artar rastgele
|
Sevgili arkadaşlar,
Her ne kadar balık açısından fakir bir av geçirdiysekte doğa ile beraber olmak açısından ''bence'' harika bir gündü.... Elbet bu günlerin rövanşının alınacağı zaman gelecektir ey çupra ve lidaki cemaati........:P |
hafta sonu diğer balıkçı abimlerden (onlarda baya ciddi bir klup) aldığım bilgilere göre çandarlı ve karaburunda da kayde değer birşeyler olmamış.ee abi senin de dediğin gibi intikam zamanı elbet gelcek nasıl olsa açıkacaklar onlar.
|
İshak Abi balık az da olsa kıyılamaya başlamış. Pazar günü birkaç mırmır ve kefal sürüsü ile bol miktarda karagöz gördüm. Bir tane de kaba lidaki. Ama bunların gerisi de vardır. Artık balık başlamalı. İntikam zamanı yakındır abicim :P :D...
|
Herkes Rambo misali ilk kanı onlar döktü intikam intikam diye geziniyor bu intikam meselesinin sonu çanakkalede biter gibi geliyor bana :D
|
Alıntı:
|
bi dahaki sefere inşallah ishak abi...şunun şurasında ne kaldı...
rastgelsin... |
İshak dostum,sana bir terapi ayarlayacağım,kendine iyi bak,sevgilerimle
|
Saat 15:04. |