![]() |
Alıntı:
|
buda geçen sezon zarganalarından bi resim herkese selamlar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Sevgili Serkan,zarganadan çipuraya iyi yem olacağını zannetmiyorum,yani şöyle tekneden yapılan avlar genellikle derin sularda yapılıyor,zargana ise orta su ve yukarısının balığıdır çipuranın ilgisini çekeceğini zannetmiyorum,ama kıyı avcılığında etinin sert olması küçük balıkların hemen yiyememesi açısından kullananlar oluyor,ama pek verimli olduğunu zannetmiyorum fakat lüfer için bir numaralı yemdir oda fleto çıkarılmış yarım zargananın özel yapılmış bir kaşık takımına monte edilerek tekneden sırtı çekmek suretiyle çok iyi lüfer avı verdiğini biliyorum,birde şu sıralar zargananın bol olmadığını söyleyen arkadaşlar var ne hikmetse bizim buralarda şu anda çok zargana var,koca kovayı zarganayla dolduranlar var ipekle.
|
Serdar maşşallah...nerdeyse kemer olucakmış bunlar...
|
Serdarcım tebrik ederim...
|
abi yanlış bi söz söylediysek affola ben sadece burası için konuşuyorum burada şuan zargana yok onun için söyledim ama başka bi yerde tabiki olabilir
|
Tebrikler, güzel zarganalar...
|
Bak serdar kardeşim şu pepsinin yerine aslan şeyinin şişesi daha güzel giderdi beee.bunları bir birine eklesekte bizim tekneye halat yapsak nasıl olur acabaa.! şansın daim olsun rastgelsin.
|
beyler inmaya bilirsiniz ama ben antalya da bu zarganalarin 1-1,5 metreliklerini tutuyordum eskiden.simdi ise nadiren
|
Saat 01:53. |