RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Gidemediğim avın ganimetleri (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2925)

giritli 01-05-2007 08:16

Nevzatcım tekrar geçmiş olsun kardeşim...hırsızamı üzüleyim yoksa kaçırdığın balıkavınamı bilemedim...inşallah birdahakine sana daha irileri nasip olur...

katiti 01-05-2007 09:05

Özellikle sol taraftaki büyük karagöz iyi semirmiş maşallah, süper av tebrikler :).

Balıkların orfoz/lahoz olmadığında ben de hemfikirim. Ya papağan balığı ya da kikla (şekil bence kiklaya daha yakın). Ben onların kılçıklarını çıkarıp fileto yaptıktan sonra mutfak robotunda kıyma yapıyorum. Sonra da köfte halinde kızartıyorum, bence çok lezzetli oluyor :). Bir deneyin derim...

giritli 01-05-2007 09:11

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
Özellikle sol taraftaki büyük karagöz iyi semirmiş maşallah, süper av tebrikler :).

Balıkların orfoz/lahoz olmadığında ben de hemfikirim. Ya papağan balığı ya da kikla (şekil bence kiklaya daha yakın). Ben onların kılçıklarını çıkarıp fileto yaptıktan sonra mutfak robotunda kıyma yapıyorum. Sonra da köfte halinde kızartıyorum, bence çok lezzetli oluyor :). Bir deneyin derim...

Vallaha Mertikom ben sana ne diyim kardeşim....mıngrı yersin,hanos yersin,kikla kıyması yaparsın tebrikler kardeşim...deniz mahsullerini bu kadar rantabil kullanan başka biri daha yoktur kanımca...herkesin seni örnek alması lazım zira denizden ne çıksa ziyan olmuyor senin nazarında
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

HALDUN YALIMLI 01-05-2007 10:28

Mert'im hala o köfteleri yiyemedik birader söz bu arkadaşları avlayınca geri salmayacam artık. Biriktirip sana getirecem. Sende şu sözettiğin köftlerden hazırlayıp pişirirsin artık. Bu arada işi ticarete bile dökeriz bakarsın ne dersin?. Mutfakta sen, tavada Güven, serviste ben, kasada Onur, :P . RASTGELSİN.

katiti 01-05-2007 12:01

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Vallaha Mertikom ben sana ne diyim kardeşim....mıngrı yersin,hanos yersin,kikla kıyması yaparsın tebrikler kardeşim...deniz mahsullerini bu kadar rantabil kullanan başka biri daha yoktur kanımca...herkesin seni örnek alması lazım zira denizden ne çıksa ziyan olmuyor senin nazarında
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Onur hani derler ya "denizden babam çıksa yerim" benimki aynen o durum. Hatta benim babam pek denize girmez, düşün artık :deli: :D :D ...

Alıntı:

HALDUN YALIMLI tafarından gönderildi
Mert'im hala o köfteleri yiyemedik birader söz bu arkadaşları avlayınca geri salmayacam artık. Biriktirip sana getirecem. Sende şu sözettiğin köftlerden hazırlayıp pişirirsin artık. Bu arada işi ticarete bile dökeriz bakarsın ne dersin?. Mutfakta sen, tavada Güven, serviste ben, kasada Onur, :P . RASTGELSİN.

Kardeşim ayıp ettin, önceki hafta şişi yamultup kiloluk kiklayı elden kaçırmasaydık yapardım sana köfte ama kısmet bir dahaki sefere artık...

giritli 01-05-2007 12:16

yani ne bileyim önümüz yaz....nolur nolmaz dikkat edicez demek ki....:P

Taygun KOCABIYIK 01-05-2007 15:20

Tebrikler balıklar gayet güzel arkadaki balıklar bana lapini anımsattı pek saftirik oluyorlar ama tadı fena değil ben seviyorum :)

cevat2 01-05-2007 17:38

evet, balıklar papağana benziyor yani domuz balığına geçen hafta bodrumda banada geldi yinede resimlerden kesin teşhis zor.gridanın o civarda çıkacağını zannetmiyorum.

turna 01-05-2007 19:08

Nevzat hırsızı artık düşünme halaoğlu senin yerinede tutmuş sen keyfine bak.

amatör balıkçı 01-05-2007 19:54

Sevgili Nevzat başından geçen olaya çok üzüldüğümü yazmıştım,ama bu sefer kaçırdığın bu güzel avada üzüldüm ama herşey kısmet nasip işi.Bi dahaki sefere inşallah.

Saat 01:41.