![]() |
Tebrikler Selim bey,güzel av Osman bey'e afiyet olsun demekki turna'yı yiyen tadına doyamıyor tekrar istiyor.
|
Eline sağlık Selim abi, bu resimdeki gölde balık olmak isterdim, o ne güzellik öyle.. İşe bak, Avrupalı balıklar bile şanslı.. :D
|
selim abi bende orası bizim yenice köyündeki alabalık çiftliğine benziyor diye yazacam sen bana kızacan...anladığım kadarıyla orası kuyu suyuyla doldurulan ,beslenen küçük bir yer ve cm3 e 2.3 balık düşer..:deli: :deli:
şaka bir yana selim abi şu turna zevkine bir türlü varamadım...alabalık geçen sene çok tuttum ve harika bir zevkti o..balık havalara sıçrıyor kurtulmak için..şimdi bunları anlattım ya serkan az tuttu diye ona gıcık vermek için yazdığımı zanneder..bu sene artık benden fazla tutar...;) :deli: |
abi balıklarda mekanda on numara.. ariel tarzı balıklarda varmı abi :) :)
|
Abicim ben özellikle golf sahasını tuttum :D nedense artık;)
|
tebrik ederim...paylaşım için teşekkürler...saygılar
|
Alıntı:
Bizde böyle yerler olacak mı bir gün çok merak ediyorum... |
arkadaşlar konumuz golf değil lütfen..ne alakası var şimdi..selim abi sen bakma arkadaşlara kıskandılar konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyorlar....yalnız orda acayip süper spor yapılır..salla balık tutmayı selim abi bak muhabbetine...
|
selim abi bu tuttuğun turnayı ilk kez gördüm kusura bakma gözümden kaçmış güzel av olmuş ellerine sağlık....
selim abiyi merak edenler için söylüyorum..şu anda almanyadan yola çıkmış ve türkiyeye geliyor..bahşiş dağıta dağıta;) ;) ;) selim abi türkiyeye gelince amasya yada uğra şu balıkçılığı bizede öğret bakalım balık nesli tükenmiş göllerde...:deli: :deli: :) :) |
Saat 03:49. |