![]() |
Alıntı:
farketmez önemli olan aramızdan birilerinin balık tutması.. hepimiz birimiz/ birimiz hepimiz için.:helal: :helal: |
yok yoook abiler hakiki bir çıkartma zamanı geldi bence çanakkaleye....
|
Paylaşımın için teşekkürler Urfettin.Yorumlarıda görüyorsun,hepimiz imrenerek takip ediyoruz,böyle güzel bir av bölgesinde yaşamanın büyük bir şans olduğuna inanıyorum....Ne dersiniz arkadaşlar!!!
|
çipuralar süper...
Geçen yaz bir tane öyle kaçırdım 3 gün rüyalarıma girdi yemin ediyorum..:deli: TEbrik ediyorum vallahi... Çanakkaleye ilk fırsatta çıkarma yapmak lazım...:D :D |
Alıntı:
Tebrikler çupralar şahane ama bu gazların sonu kötü olucak gibi bana...yani bu gazla en azından güvenle ben bir koyversek öğleni bulmaz varırız oraya:D :D |
sevgili yeğenim ürfettin.
gerçek o yıl ne güzel çıpralar yakalamıştık. fakat her geçen yıl bir önceki yılı aratıyormu ne? bak bugünlerde bizde balık kesatlaştı.gündüz sıcakta beklıyorsun verim olmuyor. gece balığı daha başlamadı. ama 10-15 güne kadar gece karagöz başlar. ozaman gece karagöze sabah suyunda da çıpraya bakarız.balıkçılık nasip işi... rasgele işi.. varsa nasibimiz yakalarız. bütün arkadaşlarımın kardeşlerimin gönüllerindeki balıkların rastgelmesini diliyorum.... |
kalkıyo haydi soğandere ye 1-2 haydi kalmasın, soğandere soğandere kalkıyo, abi soğandere mi? kalkıyo yolcu kalmasın :)
|
yapıcaz bir tur oraya başka çaresiyok.....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 06:32. |