![]() |
Ulaş ellerine saglık . senin bu güzel mesajın ardından altavista dan
yo-zuri marka.pin's minnow model.(M177 olan) yakından görmek için aradım bulamadım galiba eski model olsa gerek sende bir araştır yakın fotoso varsa merak ettim |
vallahi güzel gece olmuş o belli de
Kefalin rapalaya atladığını ilk kez duydum.. Daha neler görecez...???:D :D Bİr de "ipe geçmek" ne demek abi? Açıklarsanız sevinirim eyvallah... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu modelin levrek avında verimli olduğuna dair en usta ellerden bende tavsiye almıştım... ( Kendisine Teşekkür Ederim, O kendini biliyor....:D ) Lakin aradığım M177 modeli Türkiye de bulamadım... Eğer bulan bir arkadaşım olursa bende bir tane alayım... Teşekkür ederim... Rastgele... |
Ulash bu at çek yaptığın taraf alaybeyin karşıyaka sahili tarafı mı yok sa turyağ tarafı mı?
|
Ulaş balığın kaçması dışında güzel ve heyecanlı zaman geçirmişsin o da yeter. Hem zaten körfezin balığı yenmez, boşver ;) :D...
|
Alıntı:
|
anlatim gercekten cok guzel olmus...gecen sene yaklasık 3 kıloluk bı levregı aynı mesafede aynı sekılde kacırdıgımdan dolayı o ankı duygularınıda cok ıyı anlayabılıyorum ama kısmet iste...inşallah geri gelir ne diyim :) RASGELE!!!
|
Saat 22:52. |