RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   ALANYADA Balık Günleri 2007-5 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3105)

Rauf 29-05-2007 16:31

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
Rauf Abi eline koluna sağlık, harika av yapmışsın yine...

eyvallah mert cim sağ ol da hadi bakalım şu zıpkını bir calıştır bakalım zamanı gelmedimi?bak yarın Onur Güner geliyo alanyaya onu kalenin oraya dalışa götürecem saat 15 te :P :deli: hadi biraz gaz vereyim bari.:D

Rauf 29-05-2007 16:35

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Rauf kaptanım durdun durdun toptan koydun fotoları :) harika avlar olmuş devamını dilerim

Sağ ol taygun hadi bakalım şu sınavları atlat ta hayırlısıyla darısı başına diyelim.
Taygun senden bir ricam var uzun zamandır siteden mesajlara cevap yazanların ileti haberleri MSN nime gelmiyor neden olabilirki?mesela bu konuya mesaj yazanların uyarısı gelmedi bakmasam görmicektim.kolay gelsin.

Taygun KOCABIYIK 29-05-2007 17:12

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi
Sağ ol taygun hadi bakalım şu sınavları atlat ta hayırlısıyla darısı başına diyelim.
Taygun senden bir ricam var uzun zamandır siteden mesajlara cevap yazanların ileti haberleri MSN nime gelmiyor neden olabilirki?mesela bu konuya mesaj yazanların uyarısı gelmedi bakmasam görmicektim.kolay gelsin.

Soruna anında müdahale ettim Rauf kaptanım şimdi hem bu haberi tekrardan vermiş hemde deneme yapmış oluyoruz neticeyi bildirirsin.

ismail çakır 29-05-2007 19:29

rauf abi tebrik ederim güzel balıkları yakalamışsın. afiyet olsun.

yilmaz 29-05-2007 19:44

tebrik ederim rauf abi.melanurlar harika.ama mercanları göremedim,yoksa dip balıklarına aramı verdin bu aralar.rauf abi bi sorum olacak, hatay dörtyol'dada melanur yakalanıyor fakat sırtıyla yakalayanı hiç görmedim,bende kıyı yollu melanura silikon balık denedim ancak bir sonuç alamadım.sizden avın detaylarıyla ilgili bilgi alabilirmiyim.yani kaç kulaçta, su üstümü, kaç metre kalama uygun olur, sabah mı avcılığı verimli olur,kumluk alandamı yoksa taşlık alandamı verimli avcılığı yapılır v.b konularda engin tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

discus 29-05-2007 20:27

rauf abi harikasın valla ne diyeyim...emeklerine değen bir av hatta avlar olmuş...devamını merakla bekliyorum.darısı bizlerinde başına inşallah...tebrikler:helal: :helal: :helal:

kartallı 29-05-2007 21:58

baba eline sağlık çok güzel av,ayrıca bilgilerini ve kullandığın takımıda esirgemeden paylaştığın için teşekkür ederim...saygılar...

katiti 29-05-2007 22:06

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi
eyvallah mert cim sağ ol da hadi bakalım şu zıpkını bir calıştır bakalım zamanı gelmedimi?bak yarın Onur Güner geliyo alanyaya onu kalenin oraya dalışa götürecem saat 15 te :P :deli: hadi biraz gaz vereyim bari.:D

Ah be abicim nerdee, iki ayı geçti deniz kenarını göremedim valla :(. Bu hafta da gidemem sanırım, sınav görevleri yüzünden. Artık ya sabır çekiyoruz ne yapalım...

Rauf 30-05-2007 10:18

Alıntı:

yilmaz tafarından gönderildi
tebrik ederim rauf abi.melanurlar harika.ama mercanları göremedim,yoksa dip balıklarına aramı verdin bu aralar.rauf abi bi sorum olacak, hatay dörtyol'dada melanur yakalanıyor fakat sırtıyla yakalayanı hiç görmedim,bende kıyı yollu melanura silikon balık denedim ancak bir sonuç alamadım.sizden avın detaylarıyla ilgili bilgi alabilirmiyim.yani kaç kulaçta, su üstümü, kaç metre kalama uygun olur, sabah mı avcılığı verimli olur,kumluk alandamı yoksa taşlık alandamı verimli avcılığı yapılır v.b konularda engin tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Yılmaz yazımın başında gerekli izahatı yapmıştım buna ekliyecek tek şey var oda kıyıya veya kayalık olan yrlere tekneyle yakın geciyorsun 3-10 metre gibi ben sabah beşte cıkıyorum ama akşam üstüde yapıyor.mesela bu günde aynı saate cıktığım halde balık vurmadı gezdiğim yerlerde balığın olduğunu bildiğim halde demekki aylada ilgisi var selamlar.

Rauf 30-05-2007 10:22

Alıntı:

kartallı tafarından gönderildi
baba eline sağlık çok güzel av,ayrıca bilgilerini ve kullandığın takımıda esirgemeden paylaştığın için teşekkür ederim...saygılar...

serdar bu teknikleri sağdan soldan öğrenmek baya zamanımızı aldı onun icin atla deve değil ben tutuyorsam başkalarınında tutması veya bu işi öğrenmesi iyi olur benden veya denizden bir şeymi eksilecek sanki.bunlar bence sır olmamalı selamlar.

Saat 03:00.