![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Taygun senden bir ricam var uzun zamandır siteden mesajlara cevap yazanların ileti haberleri MSN nime gelmiyor neden olabilirki?mesela bu konuya mesaj yazanların uyarısı gelmedi bakmasam görmicektim.kolay gelsin. |
Alıntı:
|
rauf abi tebrik ederim güzel balıkları yakalamışsın. afiyet olsun.
|
tebrik ederim rauf abi.melanurlar harika.ama mercanları göremedim,yoksa dip balıklarına aramı verdin bu aralar.rauf abi bi sorum olacak, hatay dörtyol'dada melanur yakalanıyor fakat sırtıyla yakalayanı hiç görmedim,bende kıyı yollu melanura silikon balık denedim ancak bir sonuç alamadım.sizden avın detaylarıyla ilgili bilgi alabilirmiyim.yani kaç kulaçta, su üstümü, kaç metre kalama uygun olur, sabah mı avcılığı verimli olur,kumluk alandamı yoksa taşlık alandamı verimli avcılığı yapılır v.b konularda engin tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
|
rauf abi harikasın valla ne diyeyim...emeklerine değen bir av hatta avlar olmuş...devamını merakla bekliyorum.darısı bizlerinde başına inşallah...tebrikler:helal: :helal: :helal:
|
baba eline sağlık çok güzel av,ayrıca bilgilerini ve kullandığın takımıda esirgemeden paylaştığın için teşekkür ederim...saygılar...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 03:00. |