![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Fotoğraf ekleme yardımı ;) |
Alıntı:
mehmet kardeşim hoş geldin aramıza resim eklemeyi sorduğuna göre aktif bir katılımcı üye olucanı anlıyorum siteye resim eklemek icin evvelce resimli şekilde hazırlamış olduğum linki tıklarsan gerekli bilgilere ulaşıcaksın selamlar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cok saol tago..........
|
DENEME AMAÇLI YAPTIM SADECE |
Sağol Taygun arkadaşım.Yavaş yavaş olacak galiba.
Teşekkürler. |
deneme bir iki |
İkinci deneme'de oldu Taygun kardeşim.
Sağol. |
selam bu link bir türlü olmuyor
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tarif edilen şekliyle yaparsanız oluyor dostum. Buradaki (-) işaretinin de değeri var.Ben bu format ile kopyaladım:-6Uti2xtZpc Tabii bunu,en sağdaki YouTube'nin arasına alacaksınız. |
[quote=İmBat;34291]Foruma bir eklenti kurdum umarım hoşunuza gider.
1)Videonun linkini görüyoruz aşağıdaki gibi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2)....v= sonrasındaki kısımı kopyalıyoruz YEKT1woWGIU 3)Başına ve Sonuna koyuyoruz daha kolay yolu ise yapıştırdığımız adresi seçip mesaj yazma panelinin en sağında bulunan küçük youtube ikonuna tıklayabiliriz PHP Kodu:
Bu youtube sitesi 05.05.2008 tarihinde 1.sulh hukuk mahkemesince kapatılmıştır..Durum Telekominikasyon başkanlığınada bir yazı ile ildirilmiştir. İlgili arkadaşlarıma duyurulur..teşekkürler... |
Saat 03:08. |