RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   15/16.06.2007 Çağatay bey ve ekibiyle yapılan kıyı avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3207)

Taygun KOCABIYIK 17-06-2007 13:26

ishak abi toplu foto yok mu kaç tane sayamadım :)

ishak BALLICA 17-06-2007 15:30

Alıntı:

gıracemi tafarından gönderildi
ishak abi sen herkesin yerine tutmuşsun maşallah :) çok eğlenceli bir av olmuş.. umarım devamı gelir.. rastgelsin..

Kürşat'ım, bu defa azıcık senin dediğin gibi bir şey oldu sayılır....Nitekim yaklaşık 20 adet çupra-kaba lidakiden sadece 3 tane kaba lidakiyi kendime ayırdım ve diğer hepsini dostlarıma taksim ettim...

ishak BALLICA 17-06-2007 15:31

Alıntı:

hasan64 tafarından gönderildi
ishak abı tebrık edıyorum çok güzeller paşalar ve sen.bı organızasyonda beraber yapalım .
saygılar selamlar afıyet olsun

Hasan kardeşim, emrin olur...İnşallah beraberde avlanma imkanımız olur...

ishak BALLICA 17-06-2007 15:39

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
ishak abi toplu foto yok mu kaç tane sayamadım :)

Taygun'um geçen sefer bana İshak abi fazla çalışmamış gibi bir şey demişdin...İşin doğrusu da bu idi zaten.Ama bu defa benim oğlana sadece kameramanlık yaptırdım ve o olta atma fırsatı pek bulamadı...:P

Velhasıl ben sayıyı yeterli buluncada ekipdeki hukukçu arkadaşlardan biri olan benimde taaa lise yıllarında sınıf arkadaşım olan Sevgili Bumin'e yaklaşık son bir-birbuçuk saatimi ayırdım.Yemi takıp, kamışı fırlatıp ve boşluğunu da seri sekilde aldıktan sonra; hemen kamışı arkadaşıma verdim...Bu faliyetleri sonucu da ; o da 2 tane eli yüzü düzgün çupra aldı....Birde el oltası ile kendi 1 tane almıştı...:helal:

Velhasıl hoş ,vaktin çok çabuk geçtiği bana göre harika bir av günü oldu...

Hasan BALIKÇI 17-06-2007 16:05

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi

emır değıl saygı değer abım ıstek ve rıca desek daha doğru olmazmı abı :D senınle beraber balık tutmak ayrı bır zevk olacaktır benım ıçın sevgılı abım bır gün mutlaka sevgıler saygılar herzaman rastgele

kturkol 17-06-2007 16:34

İshak bey ellerinize sağlık. defalarca seyrettim doyamadım.
bir de gece ay olsaymış vay balıkların haline kökünü kurutacakmışşınız vallaha.
afiyet bal şeker olsun.

mufi 17-06-2007 17:12

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi

İshakcım afiyet olsun çipu lar ama senden ricam ,Hasan ı kırmayacaksın teklifine inşallah demiyeceksin en kısa zamanda organizasyona katılacaksın.. içimizden birisi o..zira onu ben cumartesi günü tanıdım.. bu sayfalarda aynı anda çarpan yüreklerden birisi o .ve iyiki tanıdım..(Sarı çizmeli) hasan ağama katılacan abisi..:)

''iyilerin arkasında bir tahta kapı kapanırsa önlerinde bir altın kapı açılır''İsviçreden

discus 17-06-2007 23:26

tebrikler canım abim maşallahın var maşallahın...:helal: :helal:

ishak BALLICA 18-06-2007 08:08

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
İshakcım afiyet olsun çipu lar ama senden ricam ,Hasan ı kırmayacaksın teklifine inşallah demiyeceksin en kısa zamanda organizasyona katılacaksın.. içimizden birisi o..zira onu ben cumartesi günü tanıdım.. bu sayfalarda aynı anda çarpan yüreklerden birisi o .ve iyiki tanıdım..(Sarı çizmeli) hasan ağama katılacan abisi..:)

''iyilerin arkasında bir tahta kapı kapanırsa önlerinde bir altın kapı açılır''İsviçreden

Sizi sevmeyen ölsün......:helal: :helal: :helal:

mufi 18-06-2007 10:25

sen ölmede ... ölürsen ne anlamı kalırki . sen bize sag olarak lazımsın.

Saat 15:23.