RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   sezonun ilk İspendekleri.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3217)

discus 17-06-2007 23:34

tebrikler valla levrekler harika afiyette olmuş mangaldan belli..:helal: :helal: :deli:

freediver 18-06-2007 00:57

Savas Levrekler cok güzel ama Grida cok kücük....

Lütfen....Arkadaslar...Grida özellikle akdenizde nesli tehlikeye giren bir canli...
Akdeniz Universitesi Ziraat Fakültesinin bu konuda bir arastirmasi var 2002 ya da 2003 tarihli...

Youtube da ve Internette "Grupper " yada "zackenbarsch" adi altinda arama yapin ve bu baliklarin eriskin haldeki büyüklüklerini görerek tekrar düsünün...

varior 18-06-2007 01:13

Alıntı:

canakkale tafarından gönderildi
cok güzel levrekler!!! tebrikler ve bereketi daim olsun. karidesi at-cek temi kullandin yoksa yemli olarakmi?? yani ögrenmek istedigim levrekleri yapay yemlemi yoksa karideslemi aldin birde av saatini yazarsan (levrekler icin) simdiden tesekkürler.

karidesi el oltasında kullandım, onunla kaya lagosunu yakalamıştım.. Diğer levrekleri at-çek ile akşam üstü saat 16:30 gibi turuncu-kırmızı karışımı simli silikon sahte ile yakaladım.. şuan evdeyim çadırda olsa fotograflardım.. :rolleyes:

varior 18-06-2007 01:16

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
Savaş afiyet olsun.. peki kimse kefal için olta atmıyormu? gerçi levrek varken
kimse bakmazda .
ama kefallerin irileri varsa tutmak adına keyiflidir.

ewet muvaffak abi kimse kefale olta atmıyor ama levrek olduğu için değil yöntem bilmiyor.. bende dahil.. :confused: ben denedim ama sonuç alamadım çok fazla dalga vardı ekmek içi düşüyordu vazgeçtim at-çek yaptım.. bidaha ki sefere inşallah..

varior 18-06-2007 01:19

Alıntı:

freediver tafarından gönderildi
Savas Levrekler cok güzel ama Grida cok kücük....

Lütfen....Arkadaslar...Grida özellikle akdenizde nesli tehlikeye giren bir canli...
Akdeniz Universitesi Ziraat Fakültesinin bu konuda bir arastirmasi var 2002 ya da 2003 tarihli...

Youtube da ve Internette "Grupper " yada "zackenbarsch" adi altinda arama yapin ve bu baliklarin eriskin haldeki büyüklüklerini görerek tekrar düsünün...

Gridayı bıraktığıma emin olabilirsiniz, fotograf çektim sadece, hala yaşıyordu.. zaten çok dayanıklı bir balık.. bilgilendirme için teşekkürler..

balic 18-06-2007 15:19

abi levrekler güzel devamı daha güzel olur işallah tebrikler rastgelsin..

kturkol 18-06-2007 16:10

savaş afiyet bal şeker olsun. mubarekler pekde güzelmiş.

mufi 18-06-2007 17:04

Alıntı:

varior tafarından gönderildi
Gridayı bıraktığıma emin olabilirsiniz, fotograf çektim sadece, hala yaşıyordu.. zaten çok dayanıklı bir balık.. bilgilendirme için teşekkürler..

Savaş ım örnek davranışından ötürü tekrar teşekkür ederim

çupra 18-06-2007 22:54

kardeş afiyet olsun o palazların yanına ne güzel dudur tekirdağ :D afiyet olsun daha büyüklerini yakalaman dileğiyle rastgele!

gıracemi 19-06-2007 02:39

sahte silikonların önüne kurşun kullanılıyormu arkadaşlar... takımı tam haliyle resmederseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

Saat 15:24.