RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=3)
-   -   19 haziran raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3231)

master 19-06-2007 18:24

muvaffak abi,o göletlerde kesinlikle büyük balık var..fakat büyükten kastım 2 kg civarıdır..daha büyük olacağını sanmıyorum..bu tarafa organizasyon yaparsanız bende katılabilirim..çok güzel bir yemleme ile sayısız yakala-bırak yaparız...bence güzel olur..

Taygun KOCABIYIK 19-06-2007 18:25

Alıntı:

master tafarından gönderildi
muvaffak abi,o göletlerde kesinlikle büyük balık var..fakat büyükten kastım 2 kg civarıdır..daha büyük olacağını sanmıyorum..bu tarafa organizasyon yaparsanız bende katılabilirim..çok güzel bir yemleme ile sayısız yakala-bırak yaparız...bence güzel olur..

Abicim ben kafadan 3 tane sazan yerim gerisini atabilirsiniz :D

mufi 19-06-2007 18:27

Alıntı:

valla 2 kg lıklar mutlaka varda hani dediklerine göre/efsane buya ..... diye başlarsak daha da irileri varmış. bende o yörenin yalancısıyımm...sahi birde yılan balıgı var

mufi 19-06-2007 18:29

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi

naaaaptın tago.... 2 kg.x3 =6 hadi içi.pisligi ..temiz.5 kg olursa hepsini sen mi yiyecen...:deli:

master 19-06-2007 18:29

taygun,valla istersen hepsini ye..sorun değil..ama biliyorsun,sazan küçük olunca,kılçıklı oluyor..ve pişirmesi ve yemesi zahmetli oluyor..geçen yıl sonbaharda,20-25 tane yakaladağım günler oldu..3-4 tanesini eve götürüyordum..gerisini salıyordum..inanın 500-600 gramlık da olsa,yakalamak çok zevkli..sonuçta deniz de avlandığımızda bu kadar büyük balığı bir arada bulmamız çok zor..

mufi 19-06-2007 18:49

Alıntı:

taygun,valla istersen hepsini ye..sorun değil..ama biliyorsun,sazan küçük olunca,kılçıklı oluyor..ve pişirmesi ve yemesi zahmetli oluyor..geçen yıl sonbaharda,20-25 tane yakaladağım günler oldu..3-4 tanesini eve götürüyordum..gerisini salıyordum..inanın 500-600 gramlık da olsa,yakalamak çok zevkli..sonuçta deniz de avlandığımızda bu kadar büyük balığı bir arada bulmamız çok zor..

Yaaa. ben demiştim size .. 500 gr lık bir sazanın 2/3 m' alan içinde dere kamışını basması ne keyif verir bilseniz...

Taygun KOCABIYIK 19-06-2007 19:21

Muficim ben sazanları 300 er gramdan hesap ettim ufak dedin ya o bakımdan :)

kturkol 19-06-2007 19:56

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi

olum yenmeyecek onlar yakalanıp salınacak yine karıştırdın emi.:artist:

Taygun KOCABIYIK 19-06-2007 20:05

Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi
olum yenmeyecek onlar yakalanıp salınacak yine karıştırdın emi.:artist:

Abi o zaman nevaleyi sağlam tutmak lazım aç kalırsam o sazanları suşi yapar yerim :D

discus 19-06-2007 20:08

vaaay canım abim gene yapmışın yapacağını....

Saat 21:56.