![]() |
Selçuk
Buradanda çok güzel gözüküyor gerçekten. Ellerine sağlık. Afiyet olsun |
cok guzel ya yapanın elıne koluna sağlık gorunce yemıs kadar olduk sagolasın
|
hakikaten mükemmel bir görüntü,yanlız benim bir sorum olucak,fırına koyduğumuz balıklaarın yanına malzemeleri koyuyoruz,süzüzlen ve kremayla karıştırılan suyu balıklarla birlikte pişmeye mi gönderiyoruz yoksa malzelemerle balıkları pişirip karışımlı suyu piştikten sonra mı ekliyoruz,yardımcı olursanız sevinirim...
|
[quote=poga;53330]hakikaten mükemmel bir görüntü,yanlız benim bir sorum olucak,fırına koyduğumuz balıklaarın yanına malzemeleri koyuyoruz,süzüzlen ve kremayla karıştırılan suyu balıklarla birlikte pişmeye mi gönderiyoruz yoksa malzelemerle balıkları pişirip karışımlı suyu piştikten sonra mı ekliyoruz,yardımcı olursanız sevinirim..sanırım harmanlanan suyla beraber atılıyor,arkadaşın biri fotoğraf çemiş su miktarı oldukça fazla,peki fırında o harmanlanan su bitmiyor mu:):):):)
|
[quote=poga;53331]
Alıntı:
balığı ciğ bir sekilde tepsiye koyuyoruz balık fırında pişicek.. afiyet olsun... |
Selçuk abi hiç görünmüyorsun inşallah bir problem yoktur. Arada bir göster kendini abi karabatakları geçtin :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Demek bir neferini daha kaybediyor bekarlar ordusu :D
Hayırlısı olsun abi kolay gelsin hazırlıklarda. Bayanlarla uğraşmak biraz zordur :) |
HayırLısı oLsun be seLçuk abi :) Tamamına erdirsin.
BekarLığının gitmesi adına üzüLdüm ama hayatını birisiyLe birLeştirmen mutLu etti hepimizi :) |
Saat 21:52. |