RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Balık Yemekleri (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Leziz Buğulamam... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3295)

Amatör İstanbullu 03-10-2007 01:04

Selçuk
Buradanda çok güzel gözüküyor gerçekten.
Ellerine sağlık.
Afiyet olsun

ünalmusa 06-10-2007 15:31

cok guzel ya yapanın elıne koluna sağlık gorunce yemıs kadar olduk sagolasın

poga 25-06-2008 00:29

hakikaten mükemmel bir görüntü,yanlız benim bir sorum olucak,fırına koyduğumuz balıklaarın yanına malzemeleri koyuyoruz,süzüzlen ve kremayla karıştırılan suyu balıklarla birlikte pişmeye mi gönderiyoruz yoksa malzelemerle balıkları pişirip karışımlı suyu piştikten sonra mı ekliyoruz,yardımcı olursanız sevinirim...

poga 25-06-2008 00:44

[quote=poga;53330]hakikaten mükemmel bir görüntü,yanlız benim bir sorum olucak,fırına koyduğumuz balıklaarın yanına malzemeleri koyuyoruz,süzüzlen ve kremayla karıştırılan suyu balıklarla birlikte pişmeye mi gönderiyoruz yoksa malzelemerle balıkları pişirip karışımlı suyu piştikten sonra mı ekliyoruz,yardımcı olursanız sevinirim..sanırım harmanlanan suyla beraber atılıyor,arkadaşın biri fotoğraf çemiş su miktarı oldukça fazla,peki fırında o harmanlanan su bitmiyor mu:):):):)

lambukas 25-06-2008 13:39

[quote=poga;53331]
Alıntı:

poga tafarından gönderildi (Mesaj 53330)
hakikaten mükemmel bir görüntü,yanlız benim bir sorum olucak,fırına koyduğumuz balıklaarın yanına malzemeleri koyuyoruz,süzüzlen ve kremayla karıştırılan suyu balıklarla birlikte pişmeye mi gönderiyoruz yoksa malzelemerle balıkları pişirip karışımlı suyu piştikten sonra mı ekliyoruz,yardımcı olursanız sevinirim..sanırım harmanlanan suyla beraber atılıyor,arkadaşın biri fotoğraf çemiş su miktarı oldukça fazla,peki fırında o harmanlanan su bitmiyor mu:):):):)

slm.sebzeleri hasladıgımız suyu baska bir kaba alıp krema ile yavas yavas karıstırıyoruz ama burda dikkat edilmesi dereken kremanın kesilmemesi için sebzelerin suyundan az mıktar ile kremayı alıştırarak karıstımak sonra sebzeleri de balığın yanına yerlestırıp kremalı suyu uzerine döküyoruz ve dogru fırına ondan sonra parmaklara dikkat..:)
balığı ciğ bir sekilde tepsiye koyuyoruz balık fırında pişicek.. afiyet olsun...

Taygun KOCABIYIK 26-06-2008 17:51

Selçuk abi hiç görünmüyorsun inşallah bir problem yoktur. Arada bir göster kendini abi karabatakları geçtin :)

hasanova 26-06-2008 18:33

Alıntı:

lambukas tafarından gönderildi (Mesaj 36992)
dayanamadım yaptım gene buğulamayı kesinlikle on numara bi lezzet bu yemek avlanmıştır büyük bir afiyetle ...:) darısı siz değerli lezzet avcılarının başına...:) bir dahaki sefere çözünürlüğü düşürecem arkadaşlar özür...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Offf bu ne görüntürüdür üstadım ellerine sağlık :)

lambukas 06-07-2008 10:20

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 53393)
Selçuk abi hiç görünmüyorsun inşallah bir problem yoktur. Arada bir göster kendini abi karabatakları geçtin :)

tayguncum slm evet karabatakları geçtim valla:) malum yaş kemale erdi artık dügün dernek zamanı:)evlilik hazırlıkları içersindeyim agustos 9 da dünya evindeyim inşallah.e bi taraftan hazırlık bir taraftan iş sıkıştırıo nete zaman kalmıo desem yeridir yakında damlarım...bütün arkadaşlara bol kepçe rast gelsin...:)

Taygun KOCABIYIK 06-07-2008 11:18

Demek bir neferini daha kaybediyor bekarlar ordusu :D
Hayırlısı olsun abi kolay gelsin hazırlıklarda. Bayanlarla uğraşmak biraz zordur :)

Anıl ÜNALAN 06-07-2008 13:12

HayırLısı oLsun be seLçuk abi :) Tamamına erdirsin.

BekarLığının gitmesi adına üzüLdüm ama hayatını birisiyLe birLeştirmen mutLu etti hepimizi :)

Saat 21:52.