![]() |
selam
herkeze merhaba
Ben izmirden mustafa sitenize yeni katıldım Rastgele ağalar.... |
Hoşgeldin Mustafa abi.Aramıza hoşgeldin.Eminim aradığın dostluğu,samimiyeti,ve bilgiyi burada bulacaksın.
Hoşgeldin... Nice dostluklara... |
Hosgeldin Mustafa --
rastgelsin , Avlarinla - resimlerinle - yorumlarinla bulusmak üzere .. selamlar |
siteyi yeni çözmeye çalışıyorum
inşallah acemiliğimi çok belli etemem ve şirketten bağlandığım için sürekli konuları takip edemem ama ne kadar faydalanır ve ne kadar feyz alırsam kardır.. |
vahab bey ve mustafa bey aramıza hoşgeldiniz..
|
tşk serkan
başlangıçta insan konuşacak konu bulamıyor . tşk etmekten başka diyecek birşeyim yok . rastgele :D |
Alıntı:
saygılar.. |
ufkumu açtığın için sağolasın . Bornovada oturuyorum
mordoğan eğlen hocada yazlığım var. Mordoğan eski liman ;yeni liman ;kaynar pınar limanı ve ara kıyılarda şartlar el verdiği ölçüde . Kıyıdan kamışla balık tutmaya çalışıyorum . Avcılık konusunda çok ehil olduğumu idda edemem . Bilgilenmek amaçlı bu siteye üye oldum . Zaman içinde benide iyibir çekirge yaparsınız diye umuyorum . sende kendinden bahsedersen sevinirim :) |
mustafa bey özellikle tanımak istediğiniz kişileri üye listesini tıklayıp oaradan sıralı isimlerden nick in baş harfini (örnek discus d de) tıklayarak kişiyi bulup o kişinin açmış olduğu tüm konuları bulup daha kolay tanıyabilirsiniz.kökenimde bende kaynar pınarlıyım...ben size kendimden değil sitemizden bahsedeyim.sitemiz amatör balık avcılığı amaçlıdır..bu işe gönül vermiş tüm dostların buluştuğu yeri geldiğinde yapılan organizasyonlar ve tanışma larla sanaldaki dostluğu reele taşıyan gerçek bir paylaşım noktası.en kısa zamanda tanışmak ümidiyle rastgelsin...
|
merhaba arkadaşlar ben aslen trabzon ömer doksanbir iyi ve güzel günler zini olsun
|
Saat 23:19. |