![]() |
Alıntı:
Muvaffak abicim 6-7 km lik bi taşlık yol var orası işte işkence o 6-7 km yolu yürüyerek 30 dakikada gidebilirsin ama arabayla 40 dakikadan fazla sürer :) Yol yol değil anlıyacağın hem arabaya yazık hem arabanın içindekilere... |
Alıntı:
Aziz kardeşim bunu oku bakalım ne diyeceksin???? |
Arkadaşlar !!!İzmirde ikamet edenler!! bakın bu günlerde hava kuzeyli yani yarımadanın güney sahilleri hele dik yamaçla çevrili ise hafta sonuda kuytu olur.. gelin kalabalık bir org. yapalım pazar sabahı şemsiyeli vs Bademler e gidelim haldun ve adnan bot ile avlanır (geçende çıkamamışlar) digerleri kıyıdan olta atar orası derindir dere ağzı levrek yapar dere içi topan kefal yapar.açıktan cupra gelir ve.. bu balıklarda akşam orada tüketilir
gelin beni dinleyin. mod. sözü dinleyin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Mufim muhteşem bir organizasyon olmuş. Umarım arkadaşlar katılım sağlarlar. ancak ben daha öncede soyledim benim oğlanın doğum günü bu pazar, benim gelmem mümkün değil.
Benim çağrım tüm davetlilerin bu organizasyona riayet etmesidir. |
Kıvanç, oğlanı balık avına götürmek en güzel doğum günü hediyesi olur...ayrıca mufi, botla motla işim olmaz ....:hıııı:
|
sen gel onu diğerlerine anlat bakalım.
|
Alıntı:
|
yok mufim o kızmadı kızıştı.:D :P
|
Alıntı:
|
Ben yerimi beğenmedim ...Sağıma hasan abimi istiyorum avladığı balıkları izlemek için solumada aziz abimi istiyorum yaptığı yemeklerden biran evvel yemek için yoksa gelmiyom manane :cool: :deli:
|
Saat 08:58. |