RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=90)
-   -   SÜLÜNEZ Cıkartma (video) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3492)

bandırmalı 02-09-2007 17:45

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
Seçkin tamamen haklısın sanırım bu görüntü kahramanı işin ticaretinde

insanlarla birşeyleri paylaşmak ne zaman kahramanlık olduki onu anlamadım:confused: ama dediğin gibi isteyen arkadaşlara çevremde çıkartıp satıyorum ve bandırmada 5 sene önce bu işi ben başlattım oda insanların kendi istekleriyle gelişti balıkta devamlı yem iştiyorlardı kullanmaları için veriyordum birdaha istemek insanların abesine gittikleri için böyle bir teklif getirdiler bende kabul ettim ve şipariş üzerine çıkarmaya başladım olay bundan ibarettir:)

bandırmalı 02-09-2007 17:53

Alıntı:

seçkin tafarından gönderildi
Sünnesler genellikle fazla dalga almayan koylarda ince kumda dikine gömülü olarak bulunur.Kumda gördüğünüz küçük deliklere şişi sapladığınızda sünnesi çıkartabilirsiniz.Ancak videodaki gibi bir sepet çıkarmak anlamsız.Çünkü buzdolabında hatta derin dondurucuda bile bekletilse tazesi gibi sonuç vermiyor.En iyisi avlanırken yetecek kadarını çıkarıp taze olarak kullanmak.Böylece israf edilmemiş olur.

bu yemin herzaman taze olarak kullanmak makbuldür taze yemde her zaman iyi verim alınmıştır:) videodaki çıkartılan yemler sipariş olarak çıkartılmıştır ve hiç biri ziyan edilmemiştir kırık olanlarda kendime ayırır kullanırım:) sanırım konu biraz açıklığa kavuşmuştur:)

Rauf 03-09-2007 10:56

sayın arkadaşım sitemizde seni görmek ne yalan söyleyim en cok beni memnun etti hoş geldin yaptığın videoyu youtubeden bulup sitemize ekleyen benim umarım seni kırmadım selamlar rastgelsin.

bandırmalı 03-09-2007 11:29

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi
sayın arkadaşım sitemizde seni görmek ne yalan söyleyim en cok beni memnun etti hoş geldin yaptığın videoyu youtubeden bulup sitemize ekleyen benim umarım seni kırmadım selamlar rastgelsin.

abicim kırmak ne demek amacımız bilgimizi paylaşmak değilmi :) bunuda göstererek paylaşalım dedik :) bazıları yanlış değerlendirmesin diye bazı şeyleri açıklama zorunluluğu hissettim:) şansınız ve avınız bol olsun:)

batu 08-09-2007 13:16

elinize sağlık arkadaşlar yorum yapamıyorum çünki hiç bir şey bilmiyorum bu konuda :)

ünalmusa 08-09-2007 19:26

gızlı kalmıs bılgı degersızdır bılgı paylasılınca degerlıdır tesekkurler

joke 06-08-2012 23:16

abicim emeğine saygım var ama sen bence her bulduğun deliği yokluyosun sülinez varsa diye bana öyle geldi yani bi profesyonellik yok zaten şu kovayla sülinez çıkarma işini anlamıyorum 10 cmlik camdan suyun altına bakıosun tamam kışın işe yarayabilir eyvallah ama eer yazın sülinez çıkarmak isteyen olursa gözlükle suya dalsın kovayla falan hiç uğraşmasın

Saat 06:31.