RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   mavi yengeç (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3501)

delimavi33 21-08-2007 16:07

beyler yazmışsınız güzel ama ben kendimi bildim bileli bu yengeç silifke bölgesinde bol bol vardır ve pavurya ile alakası yoktur

oguzkurt 22-08-2007 23:02

o yengecler benim bune kadar yedigim en lezzetli deniz mahsulleriydi.diyebilirim. bir grup arkadas bundan yaklasık 3-4 sene once tekneyle balık avlarken iztuzunun iç tarafında baya tutmustus. yanzlız dikkat edilmeli o yengecler kolayca bir insan elini parcalayabiliyor. ayrıca bir tavsiye yengeclerin kabugunu biraz guneste bekletirseni cok degisik renkler meydana geliyor be guzel bir sus eşyası oluyor.

freediver 23-08-2007 00:17

Arif imzanda bulunan " Survey Engineer " olayini anlyamadim!!!!
Kardesim birak bu asagilik kompleksini ...Oraya adam gibi kendi ana dilinde yazsan n'olur yani...
Sonucta oraya 82 dilde de yazsan sen sadece bir harita mühendisisin ve senin gibilerden ve senden cok daha iyilerden Tükiye de binlerce var.Ingilizce yazmis olman sana hicbir akademik ya da sosyolojik bir ünvan kazandirmaz...Bilakis millet sadece güler

Lütfen bu yabanci hayranligini birakalim özümüzden ayrilmiyalim.

BLACK SHARK 23-08-2007 09:14

Alıntı:

delimavi33 tafarından gönderildi
beyler yazmışsınız güzel ama ben kendimi bildim bileli bu yengeç silifke bölgesinde bol bol vardır ve pavurya ile alakası yoktur

Arif Arkadasimiz dogru söyler , bu mavi yengec pavurya degildir .
buyrun bu altdaki linke bir göz atalim .

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

selamlar

emre97 23-08-2007 11:18

abı valla yengeç çirkin olsada ben mavi rengini çok severim ondan yengeç de güzel saygılar sevgiler rastgelsin:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

oguzkurt 24-08-2007 14:15

mavi yengeç

arşivimi biraz karıştırdım ve avladığımız yengeçleri buldum :D

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Taygun KOCABIYIK 24-08-2007 14:40

Oğuz abi deadliest catch olmuş aynı discovery belgeseli gibi :) Tebrikler

oguzkurt 24-08-2007 22:46

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Oğuz abi deadliest catch olmuş aynı discovery belgeseli gibi :) Tebrikler

Aynen taygun
o gördüğün yengeç bir arkadaşın dikkatsizliği nedeniyle elini kotu biçimde yaraladı benimde oltamı kesti yok boyle bişey ya jilet gibiydi.

delimavi33 01-10-2007 16:57

Alıntı:

freediver tafarından gönderildi
Arif imzanda bulunan " Survey Engineer " olayini anlyamadim!!!!
Kardesim birak bu asagilik kompleksini ...Oraya adam gibi kendi ana dilinde yazsan n'olur yani...
Sonucta oraya 82 dilde de yazsan sen sadece bir harita mühendisisin ve senin gibilerden ve senden cok daha iyilerden Tükiye de binlerce var.Ingilizce yazmis olman sana hicbir akademik ya da sosyolojik bir ünvan kazandirmaz...Bilakis millet sadece güler

Lütfen bu yabanci hayranligini birakalim özümüzden ayrilmiyalim.

Peki hiç tanımadığın bir insan hakkında nasıl böyle hakaretvari konuşabiliyorsun böyle bir hakkı kendinde nasıl görüyorsun arkadaşım

eşref sürek 02-10-2007 01:42

arif arkadaşım haklı kimseye hakaret etmeye hakkın yok o kadar türkçeye meraklıysan neden freediver yerine türkçe kullanmıyorsun cumhur efendi

Saat 07:12.