![]() |
Erhan, Onur kardeşlerim sizsizde olmaz zeytineli kimler espiri yapar bize, kim sağlığımızla ilgilenir hadin kardeşlerim bu hafta sonu seferimiz var denize.:D :D :D
|
Alıntı:
kıvanç kardeşım kurt falan yemez sızlerı orda merak etme kardeşım.:D çayınızı yemeğınızı gölgelığınızı sekanım cıvanım yapar nasıl olsa balık tutamaz oturur kardeşım.:deli: :deli: :cool: akrep konusuna gelınce cıddı mesele aman dıkkat ne olur ne olmaz hıç kımseye zarar gelmesını ıstemem |
Canlarım benim gideceklere şimdiden rastgelsin dilerim...malum yeni iş yüzünden benim sosyal hayat yerlerde sürünüyor:( ...bende sizlerle birlikte balığa gitmeyi çok özledim vallaha...
|
Alıntı:
Ooooo Hasosuz zeytinelinin ne tadı çıkar yaaa..Kimi izlicez abi biz :(. Kıvanç abi serkan abi felan tamam ama biz ne yapçaz :( onlar en azından tutup zevk alıyo biz sadece seni izliyerek zevk alıyoruz abi yaa hadi gözünü seviyim gel yaa ;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yazmalıyızzzzz !!!! Anladın hasocum sen.. |
Alıntı:
|
yarasın koçlarıma benim.:helal: :helal: :helal:
yanlız ne gün gidiyoruz... adnan abi sen müsait olacak mısın? ben cuma dan gidelim derim. |
Alıntı:
:dans: :dans: :dans: |
Alıntı:
şu dü..r enstantenesini birde biz yaşasaydıkta şenleyseydik yaw.:D :D :D |
Alıntı:
biz kimin avını seyretcez ellerimiz boş kaldığında heveslenmek için? ustam ustaların ustası gel etme koma bizi sensiz. :'( :'( :'( :'( :'( :'( : |
Alıntı:
|
Saat 01:42. |