![]() |
Alıntı:
|
gerçekten böyle bi gün ilaç gibi gelmiştir Gültekin abi.bence yine şanslısın.ben askerliği Sivas'ta-kışın hem de- yaptıydım.çarşı izninde balık,nerdeee..yanlız oltayı saklama olayını da taktir ettim :) :helal: :helal:
umarım artık bu h.sonu alırsın balığı.bir de belirtmek istediğim, Karşıyaka - Alaybey'de at-çek ile çok kefal aldım.yani levrek beklerken kefal çıkarsa şaşırma derim ;) dip kıbrısı ile yeterince bilgi var sitede bildiğim kadarı ile.ekmeğe gelen çupiler, sardalyaya atlarmış gibime geliyor ama,bölgeye göre balıkların değişen alışkanlıklarını da hesaba katmak gerek bence.. bol şans şimdiden...:D |
Alıntı:
:helal: |
Hayırlı tezkereler Kordelya
|
Alıntı:
|
Gültekinim seni sabırsızlıkla ve de hasretle bekliyoruz. Bu dip kıbrısı sistemi ile Saroz'da levrek, ahtapot, bol bol taş hanisi almış idim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunun ideal yemi benim avlandığım yerde sardalyanın irisi olan 'tirsi' balığı idi. Püf noktası yemin çok taze olması. Aradan birkaç saat geçince dönüp bakmıyorlar bile. |
Alıntı:
|
Saat 03:14. |