![]() |
Alıntı:
|
galiba yanlış yere gittim benden baska kimse yoktu :)
ve bos geldim olsun ama biras meydan bosken atış talimi yaptık artık baya uzaga ve istegimiz yere atabiliyrz |
yaşımda tamamdır. hersey tamam bi tek balık yok
|
şafak selam hoşgeldin...azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz...
aokumak+araştırmak+ve izlemek yapacagın iş bu merak etme kiloluk balıklarıda tutacaksın.. |
ne tutmak istiyordun acaba?
genellikle galata'da dizilir istanbullu balıkçılar:) |
Alıntı:
İstanbulluların genellikle galata köprüsünde dizildikleri bilgisi yanlış. Orası sadece yerlerden biri. İstanbulda balık tutulabilen o kadar çok yer varki |
Shafak hoş geldin. Bende yeni sayılırım. Ben site sayesinde yeni birtakım şeyler öğrendim, öğreneceğim. Sitenin sanada faydalı olacağına eminim
|
Alıntı:
sana yakın olurmu bilmiyorum, üsküdar da merkezde şu anda şantiye alanı olan yerde balıkçı cengiz var. Sana yakınsa şayet iyi arkadaşlardır tavsiye ederim. |
aramıza hoşgeldin balık bir hastalık desene sanada bulaştı hayırlı olsun malzeme konusunda üsküdarda kısık balıkçılık açıldı orayada gidebilirsin rastgele
|
Eşref merhaba, hoşbulduk.
Evet balık bir hastalık gerçekten ancak iyi bir hastalık diye düşünüyorum. Kısık'ı biliyorum evet onların hem eminönü'ndeki yerlerini hemde ikitelli'deki yerlerini biliyorum. Üsküdar'dada yer açtıklarını bilmiyordum. Sayende öğrenmiş oldum teşekkürler. |
Saat 23:45. |