![]() |
Hosgeldin kardesim ..
Güzel yorumlara ve tatli sohbetlere .. selamlar - rastgelsin |
cümleten selamun aleyküm.hepinize rastgele.rauf baba youtube amatör balıkçılıkla ilgili videolarını ilgiyle ve beğeniyle izliyorum.çapari bağlamayı ve lüfer takımı yapmayı senden öğrendim.1 aydırda üsküdar sahilden bayağı çinekop ve sarıkanat alıyorum.ya baba senden ricam cinekop familyası için yemli takıma orjinal bi yem takarken videoya alıp siteye yada youtube ye koyman.emeğine teşekkürler...
|
Alıntı:
|
Remzi bey hoşgeldiniz
memnun kalmanız ve bereketli avlar dileğiyle selamlar saygılar. |
Selam arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum. Yani bir aykadar falan oldu galiba. ama tanışma bölümünü ancak keşfedebildim. bu yüzden biraz geç yazıyorum. Bu vesileyle hem tanışmak istedim, hem de bu sitenin kullanımı ile ilgili yaşadığım bir zorluğu paylaşmak istedim. Yaşadığım zorluk şu; 21-22 Kasımda yine bu sitede bir soru sordum. Ama soru sorduğum yeri bir türlü bulamıyorum. Mutlaka cevap verildi o bölümde ama dediğim gibi bir türlü nerede soru sorduğumu bulamıyorum. Bunun daha kısa ve kolay yolu varmıdır.
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Rauf beye bende teşşekkür ederim Böyle değerli kardeşlerimizi ortama dahil ettiği için.Aramıza hoş geldin.
|
Rauf abi teşekkür ederim ama verdiğin linke tıklayınca aşağıdaki mesaj çıkıyor:
Forum Mesajı Üzgünüz, sonuç bulunamadı. Lütfen tekrar deneyiniz. Bende artık kalemi kağıdı elime aldım nerelere giriyorsam yazıyorum. çareyi böyle buldum...:P |
Halim bey gecikmeli de olsa sizde hoşgeldiniz.
selamlar saygılar. |
Aleyküm selam, Teşekkür ederim Ender Bey.
Bu arada yeğenimizi tebrik ederiz. Adını bizle paylaşmak istermi acaba yeğenimiz.:helal: |
Saat 23:45. |