![]() |
taygun bu balık çok enterasan, oltayı gördümü hayırı yok,yem hiç ayırt etmiyor.bana göre tadıda ,birçok balığa beş basar, tek kusuru ayıklanması.aslında isminide enterasan koymuşunuz,kokar cuprası ! arasıra oraya gidip biraz kokutun.
|
Alıntı:
|
arkadaşlar mercan balığı tutmanın zevki başkadır arasıra buradada bazen çıkar gelişinden hemen anlarız mercan olduğunu muhabbetiniz bol olsun rastgele
|
işin gerçeği şu sizin kokar tam türk filmi gibi,amatör balıkcı ffilmi çekilse bu kadar olur.desenize bizim 40 yıllık hanos,oldumu ( KOKAR ÇUPRASI).hanoscum yeni adın = kokar çuprası, hayırlı uğurlu olsun. ishak arkadaş açıklamaların için teşekkürler. herkese rastgele.
|
Buyrun bakalım linkleriyle beraber tekmilibirden kokar cıprası İshak kardeşimin gayretleriyle bu sinamadaaa :helal: ;) ;) ;)
|
Rauf dedesi balıkları dizmişsin düşman çatlatır gibi sanırım geçen haftalarda bir gün bizede nasib etmesi için dua istemiştim sağol o hafta biraz tuttuk yalnız dua biraz kısa olmuş galiba bu hafta bi şey yok hani bi yasin okusan diyorum.bak oğlum alpanda selam söylüyo gibi bakıyo ellerinden öper.selamlar saygılar
|
Ender cim Rauf hocam 1.. ismail hocam 2 ......
hep böyle yaparlar... yapsınlar iyidir.. gözümüz gönlümüz şenleniyor..şansları bol olsun.. cumhur kardeşim ama sende fazla şansını zoralama derim... bu balon illeti ile.. |
Alıntı:
|
Saat 09:38. |