RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   İnciraltıcıyım (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3896)

ender 05-11-2007 09:01

Selamlar Artık yüzlerde gülümsemeler arttı.tüm yıl boyunca sürmesi dileğiyle.tabi hepimizin. arada bir hep bana hep bana diyen biri var galiba duayı ederken hepimize diyelim lütfen.ellerinize sağlık.
selamlar saygılar.

paşalı 05-11-2007 19:19

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Turgay abi bu balık minekop genelde inciraltı batıklarında avlarlar bunu iyi denk getirmişsin tebrik ederim. Kullandığın takım ve yem hakkında bilgi verirsen sevinirim.

Merhaba Taygun kardeşim. Öncelikle teşşekür ederim.Kullandığım takım 030 misina 3 numara çupra iğnesi 50 gr lık kurşun.Aslında ben küçük boy bir sülünesi bütün takarak çupraya bırakma yapmıştım ama nasip bu imiş.

paşalı 05-11-2007 19:31

Bütün arkadaşlarıma teşşekkür ederken bu büyük heyacanı hepsinin tatmasını diliyorum.Çekerken kalbim yerinden fırlıyacak gibi oldu.Hem çekiyorum hemde kopmaması için dua ediyordum.Geçen hafta da kamışım neredeyse denize kaçıyordu kaptım üstünde yine aynı takımlar vardı uğraşırken kopardı.Onun ne olduğunu göremedim ama büyük bijr balıktı.

paşalı 05-11-2007 19:38

Alıntı:

arayadis tafarından gönderildi
Elinize saglik cok guzel av olmus.Minekopu cekerken buyuk heyecan olmustur:).
Birde fazla bilmesemde inciraltini neresinden avlaniyorsunuz ilerleyen haftalarda bi ugramayi dusunuyorum inciraltinada yardimci olursaniz sevinirim.

Özgürcüm İnciraltında Crow Plazayı geçtikten sonra kız yurdu gelecek.Yurdu geçince sağda oto park cebi var karşısındada bir naklıyat şirketi var arkanı şirkete ver oradan at.

paşalı 06-11-2007 23:14

Alıntı:

ender tafarından gönderildi
Selamlar Artık yüzlerde gülümsemeler arttı.tüm yıl boyunca sürmesi dileğiyle.tabi hepimizin. arada bir hep bana hep bana diyen biri var galiba duayı ederken hepimize diyelim lütfen.ellerinize sağlık.
selamlar saygılar.

Ender kardeşim taşlar bana ise ben bütün katılımcılar adına hep dua ederim.İnşallah darısı senin başına RASGELSİN

Egeli 16-11-2007 14:57

Abi tebrik ederim...
mükemmmel denk gelmiş...:helal: :helal: :helal:

ender 16-11-2007 16:03

Sn Turgay ASLAN
Estağfirullah taş ne kelime daha nicelerini yakalaman dileğiyle.
selamlar saygılar.

dudi 16-11-2007 16:04

şansınızın daim olması dileğiyle darısı başımıza oltanın ucunda böyle bi balığı hissetmek ne güzel bi duygudur :confused:

Amatör İstanbullu 18-11-2007 23:19

Paşalı Tebrikler.
Oldukça iyi boyda bir Minakop yakalamışsın.
Minakop benim henüz yakalayamadığım balıklardan biri. Umarım bir gün bizede kısmet olur. İyi avlar dilerim.
Rastgelsin..

halim20 31-12-2007 12:34

minekop

Turgay abi eline sağlık güzel bir av yakalamışsın... biraz geç oldu ama kusura bakmayın ardık... yeni üye oldum da bu siteye.. ayrıca ben çinekopu duymuştum da minekopu ilk kez duyuyorum :D :oha: :P

Saat 21:47.