![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Eyvallah Erol abi saolasın. Bu zokalardan da edinmem lazım, yarın bir çıkıp dolanayım bakalım piyasayı.
|
zokaların bedene bağlanması konusunda farklı bir yöntem geliştiren yada tecrübesi olan varmı ? cuma günü palamuta gideceğim deniz müsait olursa, hırsızlı zoka takımları hazırladım tekneden av yapacağım. en sağlam nasıl bağlanır? zokaların içinden misina geçen delik kısmı biraz keskin bir fikir verirseniz sevinirim
|
Ferhat abi uzun aradan sonra seni görmek çok güzel :)
Zokanın delik kısmını bıçakla biraz düzeltebilirsin veya kalın 0,50 gibi bir misinayı içinden geçirip bastırarak sürtersen kurşun misinanın yuvarlak pürüzsüz formunu alıyor. Şimdiden rastgelsin ama dikkat havalar çok esiyor. |
malum tayguncuğum otomotiv sektöründe çalıştığımız için 2009 yılındada bol bol görürsünüz beni bilgilerin için teşekkür ederim.
|
karadan yapıyorum cinekop ve lüfer uygun olan zoka hangisidir tşk kür ederim
|
bilgilerinizi paylastiginiz icin tesekürler
|
paylaşım iyi olmuş :D benim bir sorum olacak.
kıyıdan çupra avında ne tür zoka kunlanılmalı (pirçol,fındık,sülük) beden kaç mm olmalı (misina) :D :D şimdiden tesekkurler :I |
zokalı iğne hangi balıklar için idaaldir..
|
Saat 15:09. |