![]() |
1972 Kastamonu Dogumluyum Balik Merakim çoçukluk Yillarinda Kastamonuda Barajda Başladi.izmirde Yaşiyorum.evliyim Iki çoçugum Var.kizim 3,5 Yaşinda Oglum 7 Aylik.türktuborg Fabrikasinda Sevkiyat Planlama Ve Mamul Ambar şefi Olarak çalişiyorum.
|
1977 ankara doğumluyum antalya ya yerleşeli 4 yıl oldu allah hepinizin çoluğunu çocuğunu bağışlasın benimde ikiz kızlarım var otel ekipmanları satan bi firmada imalat ve sevkiyat kısmında çalışıyorum
|
2005 yılında Balıkesir Üni.- Endüstri Müh. bölümünden mezun olduktan sonra askerlik görevimi tamamlayıp 2006 yılında çalışma hayatına atıldım.özel sektörde otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren bir firmada üretim ve planlama yön. olarak çalışmaktayım.maalesef işe girdikten sonra yoğunluktan doğru dürüst balığa gidemez oldum :'( artık en fazla akşamları k.yaka da biraz at&çek, bol muhabbet...
|
1966 doğumluyum,jeoloji mühendisiyim,Güneydoğuda petrol arama,sondaj ve petrol üretimi yapan bir firmada Adıyaman'da çalışıyorum.Cudi eteklerinde,gabarın güneyinde,Bagokun kuzeyinde ve bir çok yerde petrol bulmaya ve üretime almaya çalışıyoruz,bir kızım var,kolay iş yok,bütün arkadaşlara selamlar ve başarılar dilerim.
|
Sevgili Dostlar, uzun bir aradan sonra bugun siteye tekrar takıldım. Bu aralar işler yoğun gidiyor Allah'a şükür.
1970 Denizli doğumluyum. ama 3 yaşından beri Eşrefpaşa'lıyım. Cumh. Uni. işletme mezunuyum, 1992-96 arası Didim'de resepsiyonistlik yaptım 96-97 den beri baharat ihracat firmasında ihracat departmanında çalıştım; 5-6 aydır da yine aynı sektorde ihracat sorumlusu olarak çalışıyorum. Sevgi ve Işıkla kalın |
Saat 03:18. |