![]() |
Alıntı:
Bilgi paylaştıkça çoğalır,hepimiz hergün yeni bir şeyler öğreniyoruz, sizinde uzman olduğunuz konularınız vardır..onları paylaşırsınız, Sevgiler:) |
Alıntı:
düşünceniz için teşekkür ederim 40. yaş günü pastanızı gördüm:) dolu dolu yaşam diliyorum Saygılarımla |
Kesinlikle
Buna her zaman açığım.Benim Çanakkale'de bir barım vardı,işleri ve geliri beğenmedim ve de vergi borcumla kapatmak zorunda kaldım.Ama evveliyatım Kimya tecrübeleri ile dolu.Balıkçılık konusunda da tecrübelerim arttıkça katılımlarım mutlaka olacak.Yeni kurduğum firma adı Neta Danışmanlık(Kalite Sistemleri Danışmanlığı). Neta Pruva sözünüz tesadüf oldu benim için.Ayrıca çocukluktan beri düşlediğim tekne gezilerini yapmanız çok hoşuma gitti.İnşallah hepimize Birer Tekne nasip olur.Kendim de Balık burcu olduğum için hemen hayallere dalıyorum:).Saygılarımla...
|
Alıntı:
teşekkür ederim Çupralar sizi görence sevnçten su üstüne sıçrıyormuş:) Sevgiler |
Melih bey hoş geldiniz her konuda bilgi ve tecrubelerinizi aktarmanızı ve paylaşımlarınızı bekliyoruz rastgelsin.selamlar
|
Sevgili Melih bey aramıza hoş geldin.Paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyeceğim.
|
Alıntı:
Sıcacık karşılamaznızdan dolayı teşekkür ederim, yaşamdan öğrendiklerimi severek paylaşırım, tecrübeli olduğum konular genelde denizden uzak, biraz yelken bilgisine sahibim Bowling antrenörüyüm, Balkan ülkelerinde 17 yıllık ticari tecrübem var, ilgili duyan arkadaşlarımız olursa severek paylaşırım Sevgiler |
Alıntı:
Teşekkür ederim tecrübelerim işinize yarayacaksa severek paylaşırım Sevgiler:) |
Alıntı:
|
Saat 08:55. |