![]() |
T.C. Kurucusu Gazi M.Kemal ATATÜRK e uzanan diller kopsun.Bu görüntüleri (görmedim ama)esefle kınıyorum.
|
Alıntı:
|
Evet Rauf abicim ne ister bu elin gavurları bilmiyorum.
|
Alıntı:
|
bir yanlışın olmasın ishak abim şimdi tıkladım hala devam ediyor.
|
Evet hala devam ediyor yasak
|
Yasaklı Sitelere Girin
Youtube.com, Megaupload gibi Türkiyeden erişimi engellenmiş sitelere girmek.
Başlat >> Ayarlar >> Ağ Bağlantıları >> Yerel Ağ Bağlantısı (sağ tıklayın >> Özellikler’ i seçin) Listeden “Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) i seçip, Özellikler i tıklayın, Açılan pencerede, En altta bulunan seçeneği tıklayıp, Yeğlenen DNS Sunucusuna: 4 . 2 . 2 . Diğer DNS sunucusuna : 4 . 2 . 2 . 2 VEYA veya, Bu ayarlamayı yapmakta zorlanıyorum diyenler aşağıdaki programı yükleyebilirler. TreeWalk DNS >> [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ( WinXP, Win2000 ve Win2003 işletim sistemlerinde çalışır ) TreeWalk DNS , Güncel DNS ler kullanarak sitelere sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde ulaşmanizi saglayan bir programdir. Hiç bir şekilde virüs, spy ve bilgisayariniza zarar verecek özellik içermez. Program üreticisi: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] proxy kullanmadan yasak sitelere girmek Mahkeme kararıyla haksızca site yayını durdurulmuş sitelere girmenin yolu çok basit denendi tek gereken sitenin reel ip si öncelikle 1- Baslat menüsünden / çalistir a girin 2- XP kullaniyorsaniz===> c:\windows\system32\drivers\etc\hosts 2000 kullaniyorsaniz====> c:\winnnt\system32\drivers\etc\hosts. 98 kullaniyiorsaniz ==> c:\windows\hosts BURDA ÇIKAN ŞEÇENEĞE NOTEPAD (Not Defteri) Şeçin Bir kaçtanesini ben vereyim sizde Kopyalıyıp yapıstırın 127.0.0.1 localhost 84.44.114.44 sozluk.sourtimes.org 212.156.4.8 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MUTLAKA LOCALHOST YAZIN örn: 127.0.0.1 localhost 84.44.114.44 localhost 212.156.4.8 localhost vb. geçmiş olsun,sevgilerimle |
MOD ; verdiğin adres için çok teşekkür ederim...
Alıntı:
|
Şu an bende youtube sorunsuz açılıyor. Erişim yasağı kalktı sanırım. Ulaşamayanlar modemlerini yeniden başlatsın sorun kalmaz :)
|
You Tubem Türkçe olsun diyenlere
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linkine tıklayın ve bir kaç adımla işleminizi tamamlayın,sevgilerimle
1. Aşağıdaki resme tıklayarak bilgisayarınıza güvenli internet tarayıcısı Mozilla Firefox indirin 2. Sitemizi Mozilla Firefox ile açıp buraya ( [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ) tıklayın ve “Türkçe Youtube” eklentisini tarayıcınıza indirin. 3. Bu işlem tamamlandıktan sonra Mozilla Firefox yeniden başlayacak 4. Mozilla Firefox yeniden başladıktan sonra bu tarayıcı ile [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresini ziyaret edebilirsiniz farkı sizde göreceksiniz. |
Saat 09:55. |