RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Youtube mahkeme kararıyla yeniden kapandı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4318)

paşalı 19-01-2008 20:11

T.C. Kurucusu Gazi M.Kemal ATATÜRK e uzanan diller kopsun.Bu görüntüleri (görmedim ama)esefle kınıyorum.

Rauf 19-01-2008 20:17

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 46805)
T.C. Kurucusu Gazi M.Kemal ATATÜRK e uzanan diller kopsun.Bu görüntüleri (görmedim ama)esefle kınıyorum.

Turgay ben böyle videoları veya benzerlerini hissetiğim icin acmıyorum sinir katsayım ve tansiyonum artıp bütün gün küfretmektense lanet olsun.

paşalı 19-01-2008 20:23

Evet Rauf abicim ne ister bu elin gavurları bilmiyorum.

Rauf 19-01-2008 20:28

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 46808)
Evet Rauf abicim ne ister bu elin gavurları bilmiyorum.

Yüzlerce senedir istediklerini !!parcalamak nifak sokmak bölmek dağıtmak devamlı ic işlerimizde prolemler cıkarmak kıbrıs,pkk gibi olayları başımıza musallat edip yüzbinlerce dolarımızın kalkınmaya değil buralara harcattırıp devletimizin ülkemizin yükselmesini kuvvetlenmesini engellemek.

Rauf 22-01-2008 20:44

bir yanlışın olmasın ishak abim şimdi tıkladım hala devam ediyor.

Taygun KOCABIYIK 22-01-2008 20:58

Evet hala devam ediyor yasak

levrek 23-01-2008 10:46

Yasaklı Sitelere Girin

Youtube.com, Megaupload gibi Türkiyeden erişimi engellenmiş sitelere girmek.
Başlat >> Ayarlar >> Ağ Bağlantıları >> Yerel Ağ Bağlantısı (sağ tıklayın >> Özellikler’ i seçin)
Listeden “Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) i seçip, Özellikler i tıklayın,
Açılan pencerede, En altta bulunan seçeneği tıklayıp,
Yeğlenen DNS Sunucusuna: 4 . 2 . 2 .
Diğer DNS sunucusuna : 4 . 2 . 2 . 2
VEYA
veya, Bu ayarlamayı yapmakta zorlanıyorum diyenler aşağıdaki programı yükleyebilirler.
TreeWalk DNS >> [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
( WinXP, Win2000 ve Win2003 işletim sistemlerinde çalışır )
TreeWalk DNS , Güncel DNS ler kullanarak sitelere sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde ulaşmanizi saglayan bir programdir. Hiç bir şekilde virüs, spy ve bilgisayariniza zarar verecek özellik içermez.
Program üreticisi: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
proxy kullanmadan yasak sitelere girmek
Mahkeme kararıyla haksızca site yayını durdurulmuş sitelere girmenin yolu çok basit denendi tek gereken sitenin reel ip si
öncelikle
1- Baslat menüsünden / çalistir a girin
2- XP kullaniyorsaniz===> c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
2000 kullaniyorsaniz====> c:\winnnt\system32\drivers\etc\hosts.
98 kullaniyiorsaniz ==> c:\windows\hosts
BURDA ÇIKAN ŞEÇENEĞE NOTEPAD (Not Defteri) Şeçin
Bir kaçtanesini ben vereyim sizde Kopyalıyıp yapıstırın
127.0.0.1 localhost
84.44.114.44 sozluk.sourtimes.org
212.156.4.8 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
MUTLAKA LOCALHOST YAZIN

örn:
127.0.0.1 localhost
84.44.114.44 localhost
212.156.4.8 localhost vb.

geçmiş olsun,sevgilerimle

gerence 23-01-2008 15:37

MOD ; verdiğin adres için çok teşekkür ederim...

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 46792)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 'ten girebilirsiniz. site arkadaşımındır :)

Sağolasın; gerekli videolara verdiğin adres sayesinde ulaşmaya devam ediyorum ... iyi çalışmalar...

Taygun KOCABIYIK 23-01-2008 18:27

Şu an bende youtube sorunsuz açılıyor. Erişim yasağı kalktı sanırım. Ulaşamayanlar modemlerini yeniden başlatsın sorun kalmaz :)

levrek 30-01-2008 23:15

You Tubem Türkçe olsun diyenlere

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linkine tıklayın ve bir kaç adımla işleminizi tamamlayın,sevgilerimle

1. Aşağıdaki resme tıklayarak bilgisayarınıza güvenli internet tarayıcısı Mozilla Firefox indirin

2. Sitemizi Mozilla Firefox ile açıp buraya ( [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ) tıklayın ve “Türkçe Youtube” eklentisini tarayıcınıza indirin.

3. Bu işlem tamamlandıktan sonra Mozilla Firefox yeniden başlayacak

4. Mozilla Firefox yeniden başladıktan sonra bu tarayıcı ile [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresini ziyaret edebilirsiniz farkı sizde göreceksiniz.

Saat 09:55.