![]() |
işte fırsat
Canlarım konuyla ilgili ayrıntıları yarın dan sonra daha ayrıntılı açıklıyabılırım sanırım katılım yeterlı olması benım için önemli, Paşalı kardeşim tekneın denıze çıkışı bizim elimızde bız ne zaman ıstersek ozaman ama fiat ta sorarsanız 20 ytl cıvarıymış
|
İşte ilk fırsatçılar açıklıyorum 1-Adnan 2-Okan 3- Tago 4-Anıl 5-gürol 6-denız 7-Haldun 8-.... bekliyorum bilginize.... saygı ve sevgilerimle
|
Hoka heyyy.
(Turgay) manitu seni korusun. |
Aman Abilerim Kardeşlerim Benide Alin Bende Varim.ama Ayrintilar Nasil Eski Foçami Yeni Foçami Ulaşim Arabalarlami Yoksa Toplu Ulaşimmi Saat.ayrinti Bekliyorum Yani.ama Bende Varim
|
Bende bu fırsayı kaçırmak istemem :D liste müsayitse benide ekleyin..Ayrıntıları bekliyorum.Bu arada organizasyon içinde teşekkürler.
|
Devammmm
8-Paşalı Turgay aslan 9-Ata erdoğan 10-arayış özgür türkekul..11-......
|
Hadi bakalım millet kadromuz gerçekten çok güzel gerek eğlence gerek balık yönünden çok güzel bir gün olucak :)
|
ado benı zaten lısteye almıssın ben her turlu balık organızasyonuna varım ... benı her turlu lısteye bana sormadan yazabılırsın ben balık olsun ırak a gıderım:) haftasonu hepımıze rastgele
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 23:59. |