RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   2007 avlarım:) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4413)

almora 05-02-2008 07:15

Alıntı:

Samet Eryavuz tafarından gönderildi (Mesaj 47645)
Özlem tebrikler Kanka :)

Tesekkur ederım kankaların kankası:D

almora 05-02-2008 07:17

Alıntı:

çupra tafarından gönderildi (Mesaj 47670)
tebrikler özlem şansın daim olsun. hepimize rastgele!tabii kıyılarda balık varsa:))

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 47660)
Özlem bu hevesle gidersen ilerde daha verimli avlaklarda çok daha güzel avlar yapacağına inanıyorum.Tebrikler kardeşim.

Alıntı:

nediim17 tafarından gönderildi (Mesaj 47654)
Güzel avlarmış :helal: .İnşallah daha nice güzel ve zevkli avlara...Rastgelsin...

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 47648)
Güzelmiş bu hızla devam edersen eminin yakında çok büyük avlar yapıcaksın bi de önemli olan birşey var doğru yerde avlanmak ;) doğru yerleri bulursan yada birilerinden öğrenirsen(mesela bizden) çok daha güzel ve verimli avlar yaparsın diye düşünüyorum :)

Saygılarımla..

Tesekkur ederım.Daha ögrenecegım cok sey var.Hepimize RASTGELE...

Rauf 05-02-2008 07:39

Tebrikler özlem hanım ceşit cok lakin okul durumlarından vakit az zannederim yinede daha başarılı avlar ile karşılaşacağını tahmin ediyorum selamlar rastgelsin.

almora 05-02-2008 07:50

Alıntı:

Rauf tafarından gönderildi (Mesaj 47729)
Tebrikler özlem hanım ceşit cok lakin okul durumlarından vakit az zannederim yinede daha başarılı avlar ile karşılaşacağını tahmin ediyorum selamlar rastgelsin.

TESEKKUR EDERIM RAUF BEY.EVET İŞLER VE DERSLER SEBEBIYLE 5-6 AYDIR AVA CIKAMIYORUM.BU YOGUNLUGU ATLATTIGIM GÜN OLTALARIMI KAPIP DENİZE KOŞACAGIM.:)

Anıl ÜNALAN 05-02-2008 11:24

Alıntı:

almora tafarından gönderildi (Mesaj 47731)
TESEKKUR EDERIM RAUF BEY.EVET İŞLER VE DERSLER SEBEBIYLE 5-6 AYDIR AVA CIKAMIYORUM.BU YOGUNLUGU ATLATTIGIM GÜN OLTALARIMI KAPIP DENİZE KOŞACAGIM.:)

Hem öğrencilik yapıp hem balıkla uğraşmak gerçekten çok güzel birşey bunun tadını hiç bi yaşımızda yaşıyamıcaz ben buna eminim umarım sizin açınızdan balıkçılık benim açımdan olduğu gibi zevkli geçiyordur :)

muratbaykent 05-02-2008 11:44

Durum Böyle Olunca Tabii Dönüşünde Muhteşem Olacakmiş Gibi Görünüyor.tebrik Ederim.

almora 05-02-2008 14:59

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 47750)
Hem öğrencilik yapıp hem balıkla uğraşmak gerçekten çok güzel birşey bunun tadını hiç bi yaşımızda yaşıyamıcaz ben buna eminim umarım sizin açınızdan balıkçılık benim açımdan olduğu gibi zevkli geçiyordur :)

çok zevklı tabıkı ama dedıgım gıbı uzun zaman oldu..ınsana sonsuz huzur veren bır hobı.sizinde bu yasınıza ragmen bu kadar ılgılı olmanız cok hoş gercekten.

HALDUN YALIMLI 05-02-2008 20:22

Özlem kardeş, biz deniz ve balık sevdalılarıyla paylaşımlarından dolayı teşekkürederim. Avların hep gönlünce olsun. RASTGELSİN.

iskorpit 11-02-2008 13:49

TEBRİKLER ÖZLEM...İNŞALLAH DAHA BEREKETLİ AV GÖRÜNTÜLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞMAN DİLEĞİYLE :helal::helal::helal:

almora2 12-02-2008 12:48

canım tebriklerr;);):helal:

Saat 14:55.