![]() |
Çok Güzel Olmuş
Rauf Ustam artık olay ihtiyaçtan üretime kaymış.Sanırım bu hızla çok yakında ürettiğin malzemelerini alışveriş sitelerinde görebiliriz:).İşin şakası bir yana çok güzel olmuş.Tabi bu işin de sonu yok.Daha geliştirme çabalarına girersen ya Erol Abi'nin söylediği Bisiklet Dişlileri ile veya Sıralı ve bitişik dişlilerden oluşan arabaların vites kutusu gibi çalışmalar yapabilirsin.Ama hakikaten de zinciri korumaya alırsan çok iyi olur.Ellerine Sağlık...Saygılarımla...Rastgelsin...
|
Abi sen yakında kolun yorulmasın diye motor bile takarsın
|
Alıntı:
bu zincirin krom olanı var genelde yarış bisikletlerinin kullandıkları zincirler krom olur şu cıkrığı bir deneyimde her şey ok olursa ondan alıcam cevap biraz uzun oldu ama hem diğer doslarıma fikir verebilmek hemde yakalamışken sevgili erol ustamla sanaldan biraz muhabbetim olsun;)sevgi ve saygılarımla. |
Aslında haklısın
Rauf Abim sen teknik resimden bahsediyosan ve ayrıntıları aktaramamaktan bahsediyosan zaten bilinçli bir iş yapmışsın.Basit düzenekler daha sağlam ve daha dayanıklı olur , daha az arıza çıkartırlar.Çıkan sorunlar da kolay hallolur.Sonuna kadar helal olsun diyorum ve saygıyla eğiliyorum güzel abim.:helal:Sevgiler...
|
abi hayırlı olsun yenisi.Eskisinde videolarinda bayagi ugrasiyordun diyordum atmasi ii de sarmasina kol bi kac seferden sonra zor dayanir diye :) Bol ve hizli avlar olsun ozaman . Saygilar.
|
abi hayırlı olsun rastgelsin sevgiler saygılar..
|
:PRauf ağbi aşağıdaki linki incelersen ilginç şeyler bulacağından eminim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Rauf abim ,ellerine sağlık çok güzel olmuş,inşallah bununla tekneyi doldurursun.Bende hemen kopyasını aldım,belki lazım olur,malüm kapyacılık talebelikten kalma .
|
Sayın abim kullandığın beyaz malzeme nedir? bilgilendirseniz sevinirim.
|
Alıntı:
|
Saat 23:20. |