![]() |
İşte bir başka resim daha bundada lüfer var ve yine değişik bir rapala kullanılmış bu resimleri arka arkaya şunun icin ekliyorum balığın bulunduğu yerde o an hangi yem balığı var ve siz o balığa benzer bir rapala kullanırsanız şansınızı bir o kadar arttırırsınız.selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
üstadım harikasın gerçekten süpersin walla
|
alanyali dan sevgiler
bende bir rapalacı avcısıyım ama ben dip sırtısı yapıyorum benim avım lagoss + sinavrit + akya türleri arasında yer alır bu gösterilen rapalaların hepsi mevcut ve hepsinin ayrı yeri var kimisi sığlarda iş yapar kimisi derinde iş yapar konuyu açan abimize çok teşekkür ederim saygılar
|
Alıntı:
|
ishak abicigim döndünmü aramıza ....canım abim ne kadar sevindim bilemezsin yaa.:):)
|
çok güzel teşekkürler
|
rauf abi ellerine sağlık
|
Rauf ustam emeğine sağlık olsun süpersin vesselam rastgelsin :)
|
Çok iyi bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.
|
Bu sahte balıklar denizde test edilmiş şimdi size renklerine göre yakaladıklarını yazacağım .
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GM: Sinarit,lambuka ,torik,levrek SM:Levrek,Palamut,Torik,Sinarit,akya ve dipteki biçok büyük balık RH:Bu balığın yakaladıklarını saysam yer kalmaz :D Wahoo,Torik,oskinos palazları,sinarit,akya,levrek,lambuka,kofona ,lüfer ve daha çok balık ama en çok baraküda levrek ve torik türlerinde iş yapıyor :D |
Saat 19:18. |