RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=64)
-   -   Karagözü Taniyalim Sonra Avlayalim (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=466)

aserkansatı 22-12-2005 05:33

2.Sayıyı da okudum.Katılmadığım bir yer vardı onu da belirttim.Merak ettiğim konular var...
1-Bunların hepsi kaç sayı?
2-Fasikül fasikül niye veriyosun?
3-Sonra cilt kapağında sorun yaşarmıyız?
Çok teşekkür ederim...

svelto69 22-12-2005 05:45

selam

rüzgar2 bilader, kusura bakama ya senide zarar soktuk fotoğraf makinası aldırdık, yarısını ben vereim bari(verici ol demişsin ya), şu tuttuğun balıkların fotosunu bi görsek...

rüzgar2 22-12-2005 06:17

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
2.Sayıyı da okudum.Katılmadığım bir yer vardı onu da belirttim.Merak ettiğim konular var...
1-Bunların hepsi kaç sayı?
2-Fasikül fasikül niye veriyosun?
3-Sonra cilt kapağında sorun yaşarmıyız?
Çok teşekkür ederim...

Kardeşim ben talebe göre sayı çıkaran yazarlardanım amaç fayda dokunsun alınsın verilsin paylaşılsın siz istedikçe yazacağım

rüzgar2 22-12-2005 06:19

Alıntı:

svelto69 tafarından gönderildi
rüzgar2 bilader, kusura bakama ya senide zarar soktuk fotoğraf makinası aldırdık, yarısını ben vereim bari(verici ol demişsin ya), şu tuttuğun balıkların fotosunu bi görsek...

Tabiki kardeşim görürsün ben şimdi sindirim olayını tersten başlattım.balıklar benim Ertan kardeşimin midesinden sindirim olayının tersine başladı ve oluşuyorlar.Tekrar enerji halinden balık haline geçince fotosunu çekeceğim.Ertan ı tanırmıydın bu arada

mufi 22-12-2005 13:49

eline sağlık

Sami kardeşim insanların ne dediği önemli değil.. ister balık tut/ister tutma
önemli olan kalbindeki..
birşeyler yazıp çizdikce mutlu oluyormusun..?? başkalarınada faydası oluyormu?
ne mutlu sana..olay budur..

Mesela öyle bir esnaf tanırımki. balık malzemesi satar.. adam yıllardır balıga gitmemiş..ama sorarak ögrenmiş..satarak ögrenmiş ..birşeyleri..biliyor. o adam..
selam ve sevgiler
muvaffak işmen
1957

balıkcı 22-12-2005 14:37

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Mutlu ettin beni.Haklısın tezlerinide versinler(bu eleştiri bana değildi demi :( )

hayır sami arkadaşım benim anlatmak istediğm,sen ne güzel kendince anlatmışsın karagöz avını senin av şeklin böyle seni eleştiren arkadaşta desinki arkadaşım karagöz öyle değilde bu şekilde avlanırsa daha verimli olur.ama hayır karagöz böyle avlanmaz diyip sonrada kendi bilgisinden hiç bir şey vermeyen arkadaşlara benim sözüm. arkadaşlar bir şeyi biliyorsanız anlatın bizde sizin yazdıklarınızı okuyup en iyisini bulalım burada gaye bir birbirimize yardım değilmi
eleştirelim ama kendi bilgimizi,de sunalım ki doğruyu bulalım diyorum ben.

Taygun KOCABIYIK 24-12-2005 02:22

Sami abi bilgiler için teşekkürler lütfen böyle şeylere kulak asma biz seni balık tutsanda tutmasanda seviyoruz.

svelto69
Lütfen daha yapıcı eleştriler yapıp forum ortamını karıştırmamanızı rica ediyorum.

aserkansatı 25-12-2005 22:38

svelto69 u iyi tanırım.Kendisi balığa değil pikniğe gider zihniyetli bir avcıdır.Mangal yakmak için balığa gider.Esefle kınıyorum ve ekliyorum;
KARDEŞİM PİKNİĞE Mİ GİDİYOSUN BALIĞA MI?
Bir de Samiyi eleştiriyosun ordan.Ayıp yahu... :hıııı:
NOT:Tamam fotolarınız bende.Yayınlıycam buradan da seninkiler biraz karanlık çıkmış...

rüzgar2 26-12-2005 00:17

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
svelto69 u iyi tanırım.Kendisi balığa değil pikniğe gider zihniyetli bir avcıdır.Mangal yakmak için balığa gider.Esefle kınıyorum ve ekliyorum;
KARDEŞİM PİKNİĞE Mİ GİDİYOSUN BALIĞA MI?
Bir de Samiyi eleştiriyosun ordan.Ayıp yahu... :hıııı:
NOT:Tamam fotolarınız bende.Yayınlıycam buradan da seninkiler biraz karanlık çıkmış...

Sağol kardeşim.yanımda olduğun için.Abi kim bu arkadaş sveltop69.Seçemedim.Pardon çıkaramadım....

aserkansatı 26-12-2005 01:24

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Sağol kardeşim.yanımda olduğun için.Abi kim bu arkadaş sveltop69.Seçemedim.Pardon çıkaramadım....

Ben de nickinden tanıdım ama söylemem kendin bul...O nick sadece onda var.Tanzanyada hızlı manasına geliyor...Hızlı 69 yani...

Saat 06:31.