RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=61)
-   -   Kendi sitem (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4696)

alp71 09-05-2008 23:48

Alıntı:

carizzo tafarından gönderildi (Mesaj 50400)
Yıllardır edindiğim bilgi birikimi ve derlemelerimi aşağıda belirttiğim sitede topladım. Daha çok eksiği var, sürekli güncellemeye çalışıyorum. Sanırım şu anda türkçe tüm linkler kayıtlı. Ayrıca "Balıkçı Sözlüğü" konusunda benzeri yok. "Yemler" ve "Hikayeler" kendi derlemelerim. Balıkçılıkla ilgili diğer konuları da eklemeye gayret ettim.
Eleştiri ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Melih BÜKER.

Emeğinize Sağlık Üstad, gayet güzel ve faydalı olmuş, başarılarınızın devamı dileklerimle...selamlar...

ünalmusa 08-08-2008 19:17

elıne emegıne saglık

MAVİ FENER 16-06-2009 20:50

Alıntı:

carizzo tafarından gönderildi (Mesaj 50400)
Yıllardır edindiğim bilgi birikimi ve derlemelerimi aşağıda belirttiğim sitede topladım. Daha çok eksiği var, sürekli güncellemeye çalışıyorum. Sanırım şu anda türkçe tüm linkler kayıtlı. Ayrıca "Balıkçı Sözlüğü" konusunda benzeri yok. "Yemler" ve "Hikayeler" kendi derlemelerim. Balıkçılıkla ilgili diğer konuları da eklemeye gayret ettim.
Eleştiri ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Melih BÜKER.

çalışman güzel..ancak arkadaki balık fonu güzel durmadı..ayrıca ön format penceredeki iner çıkar perde gibi olmuş..hoş değil....sabit renklere dönmenizi ve diğer sitelerin web sayfalarını dikkate alabilirsiniz....bunu yaptığınıza göre sizi tebrik ediyorum....eger site kuracaksanız herşeyi ile 4/4'lük olacak...benim de sitem var diyerek site kurarsanız ...siteden yazılar ve işlenecek konuları işleyecek yazarlarınız olmazsa...üye de bulmakta zorlanırsınız diye düşünüyorum...kutluyorum...Her işi bilenine yaptıracaksın,sen bilgin ile ne istediğini söyleyeceksin...tşk..

carizzo 31-10-2009 23:44

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 61432)
çalışman güzel..ancak arkadaki balık fonu güzel durmadı..ayrıca ön format penceredeki iner çıkar perde gibi olmuş..hoş değil....sabit renklere dönmenizi ve diğer sitelerin web sayfalarını dikkate alabilirsiniz....bunu yaptığınıza göre sizi tebrik ediyorum....eger site kuracaksanız herşeyi ile 4/4'lük olacak...benim de sitem var diyerek site kurarsanız ...siteden yazılar ve işlenecek konuları işleyecek yazarlarınız olmazsa...üye de bulmakta zorlanırsınız diye düşünüyorum...kutluyorum...Her işi bilenine yaptıracaksın,sen bilgin ile ne istediğini söyleyeceksin...tşk..

Eleştirileriniz için teşekkür ederim. Üye kaygısı yaşamadan birşeyler yapmaya çalıştım. Amatörce bir site hazırladım, 4x4'lük bir site olmadı. Bilenine yaptırmaya kalksam, benim için anlamı kalmayacaktı. Bunun için özür dilerim. Evet, benim sitem var diyorum, bilgilerimi de söyleyebildiğim kadar söylemeye çalışıyorum.
Doğrusunu isterseniz kurmuş olduğunuz cümleleri de pek kavrayamadım. Daha açık ve anlaşılır yazabilirseniz düzelmeye ve düzeltmeye çalışırım.

Saat 11:18.