![]() |
yavrulama mevsimi bitsin ondan sonra gidecem ava ama bizim buranın balıkları mısıra alışkın degil ilginde saygılar.........
|
arkadaslar küsbeyi nasıl kulanacagım yardım edermisiniz
|
Murat%, Önce hangi ilden arıyorsun, bunu neden ısrarla belirtmiyorsun.
Senini orada sazan ne zaman başlıyor.? Küspeye gelince senin bulunduğun yerdeki avcı dükkanına git küspeyi al o sana nasıl kullanacağını tarif eder. |
:D:Dnewsehirin hacıbektas ilçesindenim herhalde daha av sezonu açılmadı :oha::oha:haziran ayında açılıyor herhalde küspeyi aldım sadece göle at bekle:D dedi.....
bende onun için yardım istedim bir de nasıl bir yem kulanıyım yardım ederseniz sevinirim ilginize saygılar:confused::confused: |
murat % senin orada 1 temmuz başlangıç 2 gün kala haber ver ne yapacağını sana öğretirim,hangi,biraz akıllı adam göle at bekle dedi o adam hayatında hiç sazan görmemeş ve de tutmamış.
|
Alıntı:
|
Anıl cım malesef böyle kendini bilmez av bayileri de var.Aslında böyle adamlara bir iyilik yapmak lazım.
|
:helal::helal:ilginize çok tşk:helal::helal: şu a mevsimi gelsede biraz av yapsak şimdiden hazırlıkları yapmaya başladım 8 tane dip oltası var daha fazla oltaya gerek var mı? saygılar.......
|
murat % sirkülere göre şahıs başına 4 olta kullanılır,fazlası çantanda bulunsun,
|
Saat 01:34. |