![]() |
Alıntı:
|
İskenderun aşırı tuzlu bir deniz misinanın geçtiği porselenlerde bile hemen tuz birikip misinayı tahriş edebiliyor. Zararlı etkenler çok fazla. Birde sahte kullanırken kofana için konuşuyorum kalama verip serbest bırakmak mantıklı değil. Balık aşırı kafa atıyor sahte genelde dudağından takıldığı için balık en ufak rahatlarsa sahteyi bi fırlatıyor evlere şenlik. Utanmasa kafana atacak o derece yani...
|
Arkadaşlar, Akdeniz'in tuz oranı dediğiniz gibi malum çok yüksek ama, daha önceleride böyle bir konuda ip önerileri olmuştu. İp kullandınızmı? dakron olarak yada Despot marka üzeri sanırım mum kaplı ipini kullanmanızı en azından denemenizi önerebilirim. Umarım yakalayacağınız güzel balıkları bizlerle paylaşırsınız. Fikir edinmek açısından linktende yararlanabilirsiniz. RASTGELSİN
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Ben en pahalısı olan berkley den aldım örgü misina 150 civarı av marketinde fiyatı vardı. Ben begenmedim. atarken uzağa gtmiyor.Ve şişiyor. nedense balıkta vurmuyor. suyun içinde büyük gözüküyor sanırsam. Renk veriyor. kırçıllanıyor. kurban bayramında 3 gün örgü misina yüzünden 0 çektim.Yanımdakiler tutuyorlardı hep.4.gün normal misina taktım 4 lüfer aldım.Raporlarda resimleri vardır. makinanın misinaya zarar verme olayı içinde şunu söyleyebilirim yüzük kısmının altında mutlaka rulman olmalı yoksa misinayı keser.
|
Ali kardeşim, Despot marka üzeri mum kaplı olan ipini önerebilrim. Kırçıllanma ve karışma olayı hiç yok, üzeri tabaka kaplı olduğu içinde şişme yapmıyor ve atış mesafesini bu etkenlerde arttırıyor. Denemelerinin sonuçlarını bekliyoruz. RASTGELSİN
|
Saat 06:11. |