RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Urla İskelesinde Yönetim Ayıbı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4954)

hasanova 23-06-2008 14:54

Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 53240)
Dostum sen yine epey sabırlı davranmışsın.
Muhtemelen ben olsaydım burası dışında gazetelerde de okurduk haberi :)))

Ben de urla kaymakamlığına, belediyesine ve izmir liman işletmelerine şikayette bulundum dostum, ne olur ne olmaz bilinmez tabi burası Türkiye ama hiç olmazsa denedim. Bundan sonrada takipçisi olucam bu işin.

hasanova 23-06-2008 14:56

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 53246)
Aynısı bizim ekip içinde geçerLi bende çok takdir ettim hasan abinin sabrını :) ki benim eşim oLcak bağırcak , en son bi adamı anneme bağırırken görmüştüm ondan sonrasını öfkeden bende hatırLamıyorum sanırım iki diş kırığı vardı :) :)

Anılcım bende zaten olay olup bittikten sonra eşime bağırdını öğrendim ordaki yaşlı bunağın, iyi ki de öyle olmuş yoksa bende muhtemelen sinirlerime pek hakim olamayacaktım. Zaten zor zanaat hava patlamış içeri atmışım kendimi bir de bu olaylar gelişince olayın içindeki nüanslara tam hakim olamadım. Yine de kavga dövüşe karşıyım ben, şiddet uygulasam bu sefer haksız duruma ben düşebilirdim. En güzeli tepeden indirme bir telefonla dediklerini ona yutturmak oldu bence ;)

hasanova 23-06-2008 14:59

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 53256)
Geçmiş olsun Hasan,malüm deve meselesi,ancak davalarımızın takipçisi olabildiğimiz sürece haklarımızı koruyabiliyoruz.Birçok limanda sorunlar aynı,hatta ücretli ve korunaklı olmasına rağmen tekneye yeni malzeme alma ve bırakma konusunda bile güvenimiz kalmadı.Olay sefadan cefaya dönüşüyor,neyse yine geçmiş olsun dileklerimle.

Sağolasın Erol abi, zaten en büyük dengesizlik oradan doğuyor, çoğu insan haklarını bu şekilde korumadığı ya da koruyamadığı için oradaki yetkililer sindirme piskolojisiyle olayın altından kalkmaya uğraşıyorlar ilk anda, lakin her kuşun eti yenmiyor işte :) Yukarıda da dediğim gibi artık takipçisiyim bu tür işlerin, bir tek falsolarını görmiyeyim bundan sonra, tutturucam zaptı orda. Tekrar tekrar teşekkürler.

Anıl ÜNALAN 23-06-2008 18:31

Alıntı:

hasanova tafarından gönderildi (Mesaj 53276)
Anılcım bende zaten olay olup bittikten sonra eşime bağırdını öğrendim ordaki yaşlı bunağın, iyi ki de öyle olmuş yoksa bende muhtemelen sinirlerime pek hakim olamayacaktım. Zaten zor zanaat hava patlamış içeri atmışım kendimi bir de bu olaylar gelişince olayın içindeki nüanslara tam hakim olamadım. Yine de kavga dövüşe karşıyım ben, şiddet uygulasam bu sefer haksız duruma ben düşebilirdim. En güzeli tepeden indirme bir telefonla dediklerini ona yutturmak oldu bence ;)

Bu şekiLde yapman daha iyi tabiki abi ;) Biz biraz espri gibisinden oLduk diye söyLedik zaten. Hiç bir zaman öneriLcek bişey değiLdir şiddet.

hakan25 23-06-2008 18:39

geçmiş olsun hasancım malesef oluyor böyle şeyler yeni teknen hayırlı olsun iyi günlrde kullanırsın işallah saygılar..

hasanova 23-06-2008 19:23

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 53283)
Bu şekiLde yapman daha iyi tabiki abi ;) Biz biraz espri gibisinden oLduk diye söyLedik zaten. Hiç bir zaman öneriLcek bişey değiLdir şiddet.

:helal: Elbetteki öyle Anıl kardeşim. ;)

hasanova 23-06-2008 19:24

Alıntı:

hakan25 tafarından gönderildi (Mesaj 53284)
geçmiş olsun hasancım malesef oluyor böyle şeyler yeni teknen hayırlı olsun iyi günlrde kullanırsın işallah saygılar..

Saolasın Hakan abi. Hep birlikte inşallah ;)

Saat 00:47.