![]() |
abi ben bu tavuk göğsünü aldım çimçim de aldım buzlu buzluydu aldıgımda çimçimi biraz tuz ve sarımsak ekleyıp püre haline getirdim sonra suyunu çektirdiğim tavuk göğsünden yaptıgım kurtçukları attım bu mayinin içine ama acayip bi kokusu oldu..
poşetın içine koydum guzel karışsın diye ama poşeti açınca çok pis kokuyor gerçekten.. acaba ben mi kokuttum bunu yoksa bu kokusu normal mi? cevabınızı bekliyorum teşekkurler şimdiden... bu arada şimdi imza ayarları dersiniz onun nerden yazıldıgını bilmiyorum ama 1984 izmir ziya 0 RH+ saygılar |
Paylaşım çok güzel.Tebrikler...
|
hocam ben bunu yaparsam valide evden atar beni:(.. sarmısak+karides ıyykkk...yem konusunda nasıl bir woltran oluşturur şüphemiz yok allah bilir.. eminim işe yarıyordur..teşekürler
|
çok güzel tarifler ilk defa duyuyorum paylaştıgınız için çok teşekkür ederim
|
En yakın zamanda tavuklusundan bir deneme yapacağım. Yalnız ben sardalya ile yapmayı düşünüyorum. Çok güzel tarifler vallaha, bu balıklar bunu yemezse ben bile yerim ;) tabi pişirerek.
Paylaşım için çok teşekkürler |
Cem üstadım mesajını daha yeni gördüm gerçekten çok ilginç ve denenesi birşey gibi geliyor bana!!!
En kısa zamanda deneyip sonucu buradan bildireceğim!!! |
Yöntemi denedim, fakat benim hazırladığım solüsyon tavuk göğsü parçalarını eritti, Acaba sarımsak mı fazla geldi ?
|
Sarımsağı, aromasını arttırmak ve keskin koku vermek için kullanıyoruz. Burada esas olan çimçim tadında tavuk eti üretmekti. Tabii 1 ay kalırsa bozulur :) Fazla da bekletmiyoruz, bir iki gün önceden hazırlarsak etkili olacaktır. Ben memnun kaldım.
|
Güzel bilgiler Cem.
Teşekkürler paylaşım için. Bende hamur üzerine birkaç deneme yaptım. Yumurtalı,peynirli filan. Ha sülünez ha mamun ha hamur. Hepsi ayni sonucu verdi. Yem olmadıgı zamanlarda her türlü iş yapıyor. :) |
Paylaşım için teşekkürler..
denenmesi gereken teknikler.. Birkaç defada tutturamazsak, tarifi deneme yanılma ile mutlaka verim alınacaktır.. |
Saat 06:30. |