RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   You tube nasıl erişiriz (bilmeyenler için) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4993)

hasanova 10-07-2008 20:26

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 53970)
Teşekkür ederiz kemaL abi ama denedim bende haLa açıLmamakta :(

Anıl'cım o zaman tarayıcı adres çubuğuna arkadaşımızın verdiği ip adresini gir, enterla ;)

Taygun KOCABIYIK 10-07-2008 20:58

Hasan abi o şekilde giriyor fakat videolar yüklenmiyor.
İnternetimi 2 ay önce sınırsız tarifeye geçirdim ağız tadıyla şu siteden bir türlü faydalanamadım gitti :hıııı:

hasanova 10-07-2008 21:54

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 53982)
Hasan abi o şekilde giriyor fakat videolar yüklenmiyor.
İnternetimi 2 ay önce sınırsız tarifeye geçirdim ağız tadıyla şu siteden bir türlü faydalanamadım gitti :hıııı:

Taygun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] , [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] gibi sitelerde mi işine yaramadı :confused:

Taygun KOCABIYIK 11-07-2008 09:42

Oluyor olmasına ama abi yavaş ve arada takılıyor oda sinir ediyor beni.

hasanova 11-07-2008 09:49

Taygun'cum malesef ne yaparsan yap, mutlak ve mutlak proxy üzerinden bağlanabileceğin için YouTube'a eskisi gibi bir hız hiçbir şekilde olamayacaktır. O nedenle umduğunla değil bulduğunla yetin bence :D Bizim geri kafalılar yasağı kaldırmadıkça eskisi kadar hızlı bağlanman mümkün olmayacak malesef.

xnode 11-07-2008 10:14

Alıntı:

hasanova tafarından gönderildi (Mesaj 53998)
Taygun'cum malesef ne yaparsan yap, mutlak ve mutlak proxy üzerinden bağlanabileceğin için YouTube'a eskisi gibi bir hız hiçbir şekilde olamayacaktır. O nedenle umduğunla değil bulduğunla yetin bence :D Bizim geri kafalılar yasağı kaldırmadıkça eskisi kadar hızlı bağlanman mümkün olmayacak malesef.

Türkiye'min hukuku işte... :hıııı:

hasanova 16-07-2008 10:24

Dostlar bugün vtunnel ktunnel gibi proxy sitelerinden problem yaşadım youtube'e girmek için, nedendir bilmiyorum sitelerin hiç biri açılmadı, bende biraz araştırma yaptım, sonuç olarak ekte vereceğim dosyayı buldum, küçük bir program ama işe yarıyor direkt açabiliyorsunuz youtube'ü. Sizde bir deneyin faydalı buldum ben. Sevgilerle.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

emre97 16-07-2008 10:27

Alıntı:

hasanova tafarından gönderildi (Mesaj 54205)
Dostlar bugün vtunnel ktunnel gibi proxy sitelerinden problem yaşadım youtube'e girmek için, nedendir bilmiyorum sitelerin hiç biri açılmadı, bende biraz araştırma yaptım, sonuç olarak ekte vereceğim dosyayı buldum, küçük bir program ama işe yarıyor direkt açabiliyorsunuz youtube'ü. Sizde bir deneyin faydalı buldum ben. Sevgilerle.

Aynen öyle abi gercekten işe yarıyor ama bende önceden indirmiştim o program çalışmadı ek bir dosyamı lazım oluyor.:):):)

hasanova 16-07-2008 10:36

Bir deneme yapalım; misal benim 10 Kasım 2007 tarihinde Dikili'de kopan fırtınayı videoya çektiğim görüntüleri ekliyeyim buraya, hem gözünüz fırtına görsün hemde deneyin :D

hasanova 16-07-2008 10:41

Alıntı:

emre97 tafarından gönderildi (Mesaj 54206)
Aynen öyle abi gercekten işe yarıyor ama bende önceden indirmiştim o program çalışmadı ek bir dosyamı lazım oluyor.:):):)

Wallaha bende buldum, direkt kurdum çalıştı, ek dosya filan lazımsada içinde heralde bilgim yok o konuda :D

Saat 22:55.