![]() |
Cem işin komiği dediğin gibi öyle zaten. Ama Ayvalık ve Edremit Ege bölgesinde diye geçer. Yani
balıkesir ve Çanakkale marmara bölgesinde lakin onların ilçeleri Edremit ve Ayvalık Ege bölgesinde :deli: Tam Türk işi :P :D |
Alıntı:
|
Öyle wallaha Cem. Haritada bile mutabakat sağlanamamış :deli:
|
ÇanakkaLe ege denizine kıyısı oLan bir marmara şehiridir :) ege denizine kıyısı oLması beLki taygun kardeşimi aLdatmıştır ;)
Neyse konumuz süperstar Luremizdi :) benimde akLıma bu yeme LüferLerin atLıyabiLiceği geLdi :) çünkü çok vahşi oLdukLarı kanaatındayım o zamanLarda avLanma fazLa oLmadığı için hareket eden her cisme saLdırma istediği duymuş oLabiLir :) Ama dediğim gibi bu adamda tatLısu baLıkçısı tipide var beLki bu oLtayLa turna yakaLıya oLabiLir çünkü turna kurbağadan hoşLanan bi baLık bu da kurbağa gibin yemyeşiL :) |
Kendimden utandım vallahi :( Coğrafyadan sınıfta kaldım...
Neyse bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp (zeytinyağı modu) :D Şimdi amcanın nufusa kayıtlı olduğu yer ve çanakkalenin hangi coğrafi bölgemizde olduğu konuları bittiyse :D ki bu gidişle bitmez. Bu sahteyle ne yakalanıra gelelim. |
Alıntı:
BunLa ben diyorum tatLısuda çok güzeL turna tutuLur. Bi de geçmiş zamanLarda bununLa Lüfer ve kofana çok sayıda yakaLanmıştır ;) |
Biz çocukken zakkum yapraklarından çatal bıçak yapıp oyun oynardık kardeşlerimle. Başkada bişi bilmem zakkum yaprağı konusunda :deli:
|
Bide zakkum kanser tedavisinde kullanılıyodu :D Millet kanserden değil zakkumdan ölüyordu :D:D:D
|
Alıntı:
|
arkadaşlar amca tam balıkçı tipli işi bilmese o kadar uğraşmaz vardır bir bildiği..
|
Saat 07:08. |