RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Urla - Dikili Arası Denizden Yolculuk (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5079)

hasanova 10-08-2008 18:31

Alıntı:

adapot defkan tafarından gönderildi (Mesaj 54575)
buraya gelince haberim olsun av yapalım birde bademlide tekneyi sağlama al her açıdan;) orada yam yam çok:deli: sonra midillide aramıyalım tekneyi

Sağ salim geldim Volkan kardeşim. Yaklaşık 5 saat 45 dk süren yolculuktan sonra bugün saat 11.45 itibari ile teknemi bademliye bağladım :D Artık tekneyi ne kadar sağlama alabildiysem aldığımı düşünüyorum, saolsunlar bademli barınakta ki balıkçılar çok yardımcı oldular. Ben Urla gibi yerde bile dünyanın parasını verirken bu şekilde yakın ve dosthane muamele görmedim. Ayrıca teknemde dışarıda unuttuğum her şeyde yer değiştiriyordu, üstelik bekçili bir barınak :D Balığa çıkmayı bizde çok istiyoruz Volkan üstadım, bugün yarın bi eşlerimizi deniz sefasıyla eyleyelim ondan sonra balığa çıkıcaz hayırlısıyla :deli:

Taygun KOCABIYIK 10-08-2008 18:36

Hasan abi yolculuğu kazasız belasız atlattığına sevindim.
Şimdi balıklarla çekilmiş sanatsal fotoğraflar bekliyoruz senden
Haydi rastgelsin

hasanova 10-08-2008 18:43

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 54596)
Hasan abi yolculuğu kazasız belasız atlattığına sevindim.
Şimdi balıklarla çekilmiş sanatsal fotoğraflar bekliyoruz senden
Haydi rastgelsin

Saolasın Taygun'cum.

Sanatsal fotoğraf ok de balıklı fotoğrafı bilemiycem wallaha :D Kısmet ;)

Salih Reis 11-08-2008 07:27

Hasancım 6 saat demiştim 5,45 de varmışsın tebrikler,

artık güzel balık resimlerini bekliyoruz... :)

iyi tatiller

hasanova 13-08-2008 07:45

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 54609)
Hasancım 6 saat demiştim 5,45 de varmışsın tebrikler,

artık güzel balık resimlerini bekliyoruz... :)

iyi tatiller

Saolasın Salih abi, vallaha dün balığa çıktık öğlen suyuna, kafalı ısparoz, mercan, karagöz yakaladıktan sonra tam saat 5-6 arası yemimiz bitmek üzereyken kopez akını başladı, teknenin 3-4 metre altından 4 tane iri kopez çektinten sonra yem de bitince döndük :D 4 kopez dışında resimlik pek bi balık yok anlıycağın :deli:

adapot defkan 13-08-2008 21:42

Alıntı:

hasanova tafarından gönderildi (Mesaj 54695)
Saolasın Salih abi, vallaha dün balığa çıktık öğlen suyuna, kafalı ısparoz, mercan, karagöz yakaladıktan sonra tam saat 5-6 arası yemimiz bitmek üzereyken kopez akını başladı, teknenin 3-4 metre altından 4 tane iri kopez çektinten sonra yem de bitince döndük :D 4 kopez dışında resimlik pek bi balık yok anlıycağın :deli:

kardeşim dış adanın çandarlıya bakan kısmında iyi kalamar aldık bugün akşan güneş batarken makina olmadığı için resim çekemedim hava iyi olduğu zamanlar geliyorum oraya polyester tekne yanlarında adapot yazıyor gördünmü gel ;)

Saat 23:58.