Birileri birşeyler hazırlıyor işte..!
Alıntı:
ADNAN tafarından gönderildi
(Mesaj 54883)
Yusuf abi emeğine sağlık harikasın, bu kadar ayrıntının içinde orta okul, 10 sene sonrada lise mezunu ve üniversite mezunları balık avlıyabilecekler derseler hiç şaşırmam :), 3 tarafımız denızlerle çevrili bu durumlara düşüyoruz ,elimizde metre ile balık avlıyacağız ... sevgi ve saygılarımla zaten yavru balık yavrudur, o zaman ben aç kaldım desenız ya 8 -10 cam isparozları hep geriye mı atacağım :) :)...sevgi saygılarımla
|
Çok haklısın Adnan; birileri masa başında bir sirküler hazırlıyor Ankara da. Ama gel gör ki; hazırlayanla uygulayanlar arasında bir diyalog olmadığı gün gibi açık..!:(
Benzer bir anımı anlatayım;
Çakalburnu Levent Marina ilk yapılırken; projeleri uygulayacak mühendislere ve Limanlar İnşaatlarını yapan yetkililere bu marinanın kuzey rüzgarına açık olduğunu, mutlaka kuzey rüzgarını kapamak için tersane tarafındaki kolun uzatılması gerektiğini , tekne barınmasından çok; tuzağa benzediğini söyledik ama inandıramadık yetkilileri. Marina yapıldı ama ilk 2 yılda anladılar ki burada tekne barınamaz... :oha:
Ankara'dan yeni dahiyane planlar geldi..:deli: Rüzgar ve dalgayı kesmek için yüzer pantonlar yaptılar:cool: İlk sıkı fırtınada milyarlar harcanan pantonlar dağıldı teknelere büyük zararlar verdi:(
Ankara'da masa başında İzmir Levent marinayı çizen zatlar;ertesi yıl hidayete erip;) doğruyu yapmaya karar verip önce yerinde bir tetkik yaptılar ve tersane ( yani vapur iskelesi)tarafındaki kolu uzatmaya karar verdiler:D
Bu sirkülerleri yaza yaza hidayete erip; sonuçta doğru bir sirküler yazacaklardır diye umud ediyorum Adnan:D
Neyse bize düşen eğri de olsa , büğrü de olsa mevcudu iyi okuyup uygulamak;)
|